Informació general


Càrrec: Professor

Despatx: TCM 1 - DESPATX 28

Correu electrònic: nmasferrer@tecnocampus.cat

Categoria professional: Doctor

Escoles


ESCOLA SUPERIOR DE CIÈNCIES SOCIALS I DE L'EMPRESA

Grau o graus als que imparteix classe


Descripció del perfil acadèmic, investigador i/o professional


LA DOCTORA NÚRIA MASFERRER LLABINÉS, ECONOMISTA I MÀSTER DE DIRECCION TRIBUTÀRIA A EAE CENTRA LA SEVA INVESTIGACION EN LES NOVES CAPACITATS DINÀMIQUES DE GESTION EMPRESARIAL QUE HAN DE POSSIR ELS MANAGERS DE LES EMPRESES PER A HACER.

LA DRA. MASFERRER DESENVOLUPA LA SEVA INVESTIGACIÓ COM MEMBRE DEL GRUP D'INVESTIGACION GRAEFES, GRUP RECONEGUT PER L'AGÈNCIA D'INVESTIGACION REGIONAL AGAUR (SGR535).

L'INTERÈS PER LA SOSTENIBILITAT I CONCRETAMENT PEL COMPROMÍS SOCIAL, HAN DERIVAT A ESPECIALITZAR-SE EN L'ÀMBIT DE L'ECONOMIA SOCIAL I FORMAR PART DE LA CATEDRA D'ECONOMIA SOCIAL, DESENVOLUPANT DIVERSOS ESTUDIS CONNECTATS AMB EMPRESES COOPERATIVES.

PROFESSORA UNIVERSITÀRIA AMB MÉS DE 25 ANYS D'EXPERIÈNCIA, EN ELS QUALS HA ESTAT IMPARTINT DOCÈNCIA EN DIVERSES UNIVERSITATS PUBLIQUES COM PRIVADES, TANT EN DIPLOMATURES, LLICENCIATURES, GRAUS I MÀSTERS UNIVERSITARIS.

DES DEL 2008 FINS AL 2013 VA FER CAP D'ESTUDIS A L'ANTIGA ESCOLA UNIVERSITÀRIA DEL MARESME CENTRE ADSCRIT A LA UNIVERSITAT POMPEU FABRA QUE EL 2010 CANVI EL SEU NOM A ESCOLA DE CIÈNCIES SOCIALS I DE LA PARC TECNOLÒGIC I DE LA INNOVACIÓ. AQUESTA NOVA UBICACIÓ LI PERMET CENTRAR-SE MÉS A TRACTAR D'APLICAR LA INNOVACIÓ A LA SEVA ACTIVITAT PROFESSIONAL. DURANT AQUESTS PERÍODE AJUDA EN EL PROCÉS DE DISSENY, ACREDITACIÓ I VERIFICACIÓ DE 4 GRAUS, 2 DOBLES TITULACIONS I UN MÀSTER UNIVERSITARI.

ELS CURSOS 2013 FINS A 2016 VA SER RESPONSABLE DE PRÀCTIQUES OBLIGATÒRIES. TAMBÉ ÉS TUTORA DE TREBALLS FINAL DE GRAU DE DIVERSES TITULACIONS I COORDINADORA DELS ESTUDIS DEL MÀSTER UNIVERSITARI EN GESTION ESPORTIVA DE L'ESCOLA FUABFORMACIÓ; (INSCRITA AL REGISTRE NACIONAL D'UNIVERSITATS), ADSCRITA A LA UNIVERSITAT AUTONOMA DE BARCELONA, DES DE L'ANY 2016 FINS A L'ACTUALITAT.

VA REALITZAR UNA ESTADA EN L'ISCAP, INSTITUT DE COMPTABILIDADE I ADMINISTRAÇAO DO PORTO, PERTANY AL POLITECNIC D'OPORT REALITZANT TUTORIZACIONDE PROJECTES FI DE GRAU I PROJECTES D'INVESTIGACION.

Assignatures que imparteix


Àmbits de coneixement


Administració i direcció empresa

Formació i Experiència Professional


Formació Acadèmica

Titulació Institució
DOCTORA EN CIÈNCIES ECONÒMIQUES I EMPRESARIALS UNIVERSITAT DE BARCELONA

Activitat científica


Articles

Any publicació Títol Autor

2014

SOCIAL ECONOMY COMPANIES IN THE TIMES OF CRISES: ENTREPRENEURSHIP AND SURVIVAL

NúRIA MASFERRER LLABINéS , PATRíCIA CRESPO , MARIAN BUIL-FABREGà

2020

SELF-COUNCIOUSNESS COMPETENCE AS DRIVER OF INNOVATION AND ENVIRONMENTAL COMMITMENT IN HIGHER EDUCATION STUDENTS

MARIAN BUIL FABREGà; NúRIA MASFERRER; JOSEP PATAU; ALBERT-P. MIRO PéREZ

2016

ENTREPRENEURIAL SKILLS AND EDUCATION-JOB MATCHING OF HIGHER EDUCATION GRADUATES

ALEKSANDER KUCEL, P!ETER ROBERT, MARIAN BUIL & NúRIA MASFERRER

Research groups


GRAEFES