Què és Emprèn Plus+?

 

Emprèn Plus+ és un programa d'emprenedoria consistent en un itinerari formatiu i acompanyament tècnic individualitzat per ajudar a transformar idees de negoci en projectes d'empresa reals. 

El programa t’ajuda a donar forma a la teva proposta de valor, trobar el teu model de negoci i treballar tots aquells àmbits necessaris per tal de posar en marxa la teva idea amb més garanties d'èxit.

Si ets una persona emprenedora en fases inicials, aquest programa t'interessa!

A qui s'adreça?

Persones emprenedores

 Persones amb una idea de negoci de qualsevol sector d'activitat

Inscripcions obertes fins al 2 d'abril o fins a exhaurir les places disponibles

Programa

El programa fa evolucionar la teva idea fins a la seva posada en marxa, amb un itinerari formatiu de 20h de durada (6 sessions) i acompanyament tècnic individualitzat per tal de donar forma al projecte. A més, els projectes participants, si assisteixen al mínim de sessions requerit, gaudiran de 5 hores de mentoria per part de professionals experts d'ASENCAT.

El programa s'iniciarà el dia 4 d'abril de 2024 amb la sessió inaugural de l'itinerari formatiu. Estarà format per 6 sessions formatives, totes presencials a les instal·lacions de TecnoCampus. La darrera sessió tindrà lloc el dia 7 de maig de 2024. Les tutories d'acompanyament tècnic s'aniran programant en paral·lel i en la modalitat més convenient en cada moment, segons preferència dels usuaris. La mentoria s'iniciarà un cop finalitzi l'itinerari.

 

Calendari de les sessions formatives

  • Sessió: Dijous, 4 d'abril, 10-12h

  • Sessió: Dimarts, 9 d'abril, 10-14h

  • Sessió: Dimarts, 16 d'abril, 10-14h

  • Sessió: Dilluns, 22 d'abril, 10-14h

  • Sessió: Dimarts, 30 d'abril, 10-14h

  • Sessió: Dimarts, 7 de maig, 10-14h

Tens algun dubte? Necessites més informació?

Dades de contacte
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

 

Organitzen:
      

 

 

Amb el suport de:
 

 

Amb la col·laboració de: