Vols fer créixer el teu projecte logístic?

Puja a la llançadora de projectes logístics i tecnològics Apollo, ubicada al Maresme, davant del Mar. Centra’t en el que és realment important per al teu negoci i nosaltres ens encarreguem de la resta.

Amb l’ Apollo es vol liderar aquesta nova era i ser pioners en la creació de nous models de lloc de treball, noves fórmules d’oficina i nous punts de trobada per a les persones que formen part de l’equip.

Persones emprenedores

Ets una persona emprenedora amb projectes, però et cal envoltar-te d'un entorn creatiu i amb experiència per validar el teu negoci.

Startups

Has iniciat el teu projecte i encara no has aconseguit l'acceleració necessària. Aquest és el lloc adequat per començar a créixer!

Empreses Logístiques

Si ets una empresa del sector tecnològic o IT relacionada amb la logística, estaràs envoltat d'un entorn ideal per fer créixer els teus projectes.

 

Treball, Comoditat i Networking

Creem espais per a què et sentis com a casa. Posa't còmode i dedica't a fer allò que estimes. Nosaltres ens encarreguem que res et pari i puguis treure el millor de tu.

La manera de treballar canvia. L'oficina es transforma en un punt de trobada i volem poder-nos connectar i treballar des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

 

 

Aquest programa està promogut per:

        

Com t'ajudem a llençar el teu projecte?

 • Orientació

  Donar una primera informació i orientació a l'equip emprenedor per poder encarar amb més possibilitats d'èxit el teu projecte d'emprenedoria.

 • Consultoria

  Oferir assessorament integral i personalitzat a les persones emprenedores en el desenvolupament del projecte per tal de validar el model de negoci.

 • Incubació

  Facilitar la creació de noves iniciatives en un entorn empresarial innovador, dotat d’una infraestructura física i tecnològica i de serveis d’alt valor.

 • Mentoria

  Posar a disposició dels projectes emprenedors mentors especialistes per a que  acompanyin a la fase de validació i arribada al mercat.

 • Inversió

  Facilitar l'accés al finançament del projecte a cadascuna de les fases de maduració, amb un assessorament personalitzat i expert.

 • Acceleració

  Facilitar la fase de creació de l'empresa i l'inici de l'activitat i acompanyament a la fase d'establiment del projecte juntament amb un equip de professionals.

Vols veure les instal·lacions?

 • Espais diàfans

  Oficina totalment renovada i amb tot l´equipament necessari per poder treballar de forma professional i gaudir d'una jornada amena i entretinguda mitjançant el networking i treball en xarxa.

 • Zones de Treball

  Zones de treball totalment adaptades per a què pugueu treballar en les millors condicions.

 • Plató Multiusos

  Es disposa d'un plató que serà molt útil en les teves presentacions, per practicar o fins i tot per si vols realitzar algun esdeveniment o classes magistrals des de les oficines.

 • Sala de reunions

  Per a les teves reunions amb clients o amb el teu equip, pots fer ús de les sales de conferències. Totes les sales estan ambientades en un tipus de transport logístic.

 • Gaming Zone

  Perquè tot no és treballar, hi ha una zona de jocs on podràs relaxar-te practicant ping-pong,  jocs arcade i més, per competir amb tota la oficina.

 • Cuina

  Per a què puguis menjar tranquil·lament amb tot l'equipament necessari per als moments de gana. A més hi ha aigua, cafè i te gratuït!

Ara que has vingut,

Et voldràs quedar

Volem que et sentis millor que a casa, per això tenim cura de cada detall amb l'objectiu de crear un ambient jove, innovador, però sobretot alegre, que és el que caracteritza la comunitat Apollo.

 

Wifi Supersònic

Wifi gratuït a la velocitat del so perquè puguis navegar, descarregar, compartir i treballar sense cap problema.

Cafè & Te Gratis

Per recarregar les piles o per si vols relaxar-te als sofàs durant una intensa jornada de treball.

Working Spot i Sales de Reunions

Pots treballar en el lloc que més t'agradi i a més, tens dret a fer servir les sales de reunions quan vulguis.

Gaming Zone

Perquè no tot és treballar, tenim un espai per entretenir-te en els moments més estressants i fer unes rialles.

Contacta amb nosaltres

+34 931 69 65 02

emprenedors@tecnocampus.cat

Amb el suport de la Diputació de Barcelona:

Archivo:Logotip Diputació de Barcelona.png - Wikipedia, la enciclopedia libre

Inscripció al programa

Parla amb nosaltres per saber com pots formar part del programa Apollo, per accelerar el teu projecte.

Nom
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.