Vols fer créixer el teu projecte logístic?

Puja a la llançadora de projectes logístics i tecnològics Apollo, ubicada al Maresme, davant del Mar. Centra’t en el que és realment important per al teu negoci i nosaltres ens encarreguem de la resta.

Amb l’ Apollo es vol liderar aquesta nova era i ser pioners en la creació de nous models de lloc de treball, noves fórmules d’oficina i nous punts de trobada per a les persones que formen part de l’equip.

Persones emprenedores

Ets una persona emprenedora amb projectes, però et cal envoltar-te d'un entorn creatiu i amb experiència per validar el teu negoci.

Startups

Has iniciat el teu projecte i encara no has aconseguit l'acceleració necessària. Aquest és el lloc adequat per començar a créixer!

Empreses Logístiques

Si ets una empresa del sector tecnològic o IT relacionada amb la logística, estaràs envoltat d'un entorn ideal per fer créixer els teus projectes.

 

Treball, Comoditat i Networking

Creem espais per a què et sentis com a casa. Posa't còmode i dedica't a fer allò que estimes. Nosaltres ens encarreguem que res et pari i puguis treure el millor de tu.

La manera de treballar canvia. L'oficina es transforma en un punt de trobada i volem poder-nos connectar i treballar des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.

 

 

Aquest programa està promogut per:

        

Com t'ajudem a llençar el teu projecte?

 • Orientació

  Donar una primera informació i orientació a l'equip emprenedor per poder encarar amb més possibilitats d'èxit el teu projecte d'emprenedoria.

 • Consultoria

  Oferir assessorament integral i personalitzat a les persones emprenedores en el desenvolupament del projecte per tal de validar el model de negoci.

 • Incubació

  Facilitar la creació de noves iniciatives en un entorn empresarial innovador, dotat d’una infraestructura física i tecnològica i de serveis d’alt valor.

 • Mentoria

  Posar a disposició dels projectes emprenedors mentors especialistes per a que  acompanyin a la fase de validació i arribada al mercat.

 • Inversió

  Facilitar l'accés al finançament del projecte a cadascuna de les fases de maduració, amb un assessorament personalitzat i expert.

 • Acceleració

  Facilitar la fase de creació de l'empresa i l'inici de l'activitat i acompanyament a la fase d'establiment del projecte juntament amb un equip de professionals.

Vols veure les instal·lacions?

 • Espais diàfans

  Oficina totalment renovada i amb tot l´equipament necessari per poder treballar de forma professional i gaudir d'una jornada amena i entretinguda mitjançant el networking i treball en xarxa.

 • Zones de Treball

  Zones de treball totalment adaptades per a què pugueu treballar en les millors condicions.

 • Plató Multiusos

  Es disposa d'un plató que serà molt útil en les teves presentacions, per practicar o fins i tot per si vols realitzar algun esdeveniment o classes magistrals des de les oficines.

 • Sala de reunions

  Per a les teves reunions amb clients o amb el teu equip, pots fer ús de les sales de conferències. Totes les sales estan ambientades en un tipus de transport logístic.

 • Gaming Zone

  Perquè tot no és treballar, hi ha una zona de jocs on podràs relaxar-te practicant ping-pong,  jocs arcade i més, per competir amb tota la oficina.

 • Cuina

  Per a què puguis menjar tranquil·lament amb tot l'equipament necessari per als moments de gana. A més hi ha aigua, cafè i te gratuït!

Ara que has vingut,

Et voldràs quedar

Volem que et sentis millor que a casa, per això tenim cura de cada detall amb l'objectiu de crear un ambient jove, innovador, però sobretot alegre, que és el que caracteritza la comunitat Apollo.

 

Wifi Supersònic

Wifi gratuït a la velocitat del so perquè puguis navegar, descarregar, compartir i treballar sense cap problema.

Cafè & Te Gratis

Per recarregar les piles o per si vols relaxar-te als sofàs durant una intensa jornada de treball.

Working Spot i Sales de Reunions

Pots treballar en el lloc que més t'agradi i a més, tens dret a fer servir les sales de reunions quan vulguis.

Gaming Zone

Perquè no tot és treballar, tenim un espai per entretenir-te en els moments més estressants i fer unes rialles.

Contacta amb nosaltres

+34 931 69 65 02

emprenedors@tecnocampus.cat

 

Inscripció al programa

Parla amb nosaltres per saber com pots formar part del programa Apollo, per accelerar el teu projecte.

Nom