Tipologia del projecte

Recerca, transferència i cultura científica

Modalitat

Cooperació

Àmbit d'actuació

Europeu

Estat del projecte

Tancat

Data d'inici

31/08/2019

Data de fi

31/08/2022

El projecte "I-BOX” té com a objectiu dissenyar i desenvolupar materials audiovisuals i de simulació relacionats amb la professió d’infermeria per ajudar als estudiants d’aquest grau a millorar la seva formació, així com als professionals del sector a revisar o actualitzar els seus coneixements. Aquest material recrea un entorn, el més semblant possible a la realitat, per poder practicar les tècniques i habilitats que les persones infermeres necessitaran conèixer quan atenguin a pacients reals.

 

Aquest sistema d’aprenentatge electrònic incrementa la preparació i seguretat de l’alumnat que, utilitzant materials com els audiovisuals, les infografies o els maniquins, practica tècniques com la realització de proves de laboratori, la valoració clínica, la preparació i administració de medicaments, el moviment postural o la gestió de la nutrició dels pacients d’una manera molt semblant a la realitat del sistema sanitari actual.

Tot el material es troba en una plataforma oberta que permet compartir el coneixement i les estratègies d’aprenentatge en un entorn de simulació.

Responsables de projecte

Equip de projecte

Fonts de finançament

Finançat per la Comissió Europea en el marc del programa Erasmus+ dins la línia KA203 Strategic Partnerships for Higher Education.

 

logo

Import concedit

248.842,00€

Import del projecte

248.842,00€

- TecnoCampus (Coordinador d'I-BOX, Espanya)

- TURUN AMMATTIKORKEAKOULU OY (Finlàndia)

- Universa v Mariboru (Eslovènia)

- UMIT - PRIVATE UNIVERSITÄT FÜR GESUNDHEITSWISSENSCHAFTEN, MEDIZINISCHE INFORMATIK UND TECHNIK GMBH (Àustria)

- THE STATE EDUCATION INSTITUTION OF HIGHER PROFESSIONAL TRANING THE FIRST SECHENOV MOSCOW STATE MEDICAL UNIVERSITY UNDER MINISTRY OF HEALTH OF THE RUSSIAN FEDERATION (Rússia)

Contacta amb l’equip del projecte

Webform
Dades de contacte

Anterior

Towards HEInnovate 2.0: from assessment to action

Següent

STUDENT STRESS TRAINING E-MOBILE MANAGEMENT