Investment Day 13 de juliol de 2023

 

"Fòrum d'Inversió"

 

Enguany TecnoCampus celebra el seu fòrum d’inversió en el marc del Investment Day, un esdeveniment únic de connexió per a inversors iemprenedors. 

 

L’Investment Day està coorganitzat amb la xarxa d’inversors, Economistes Ban, del Col·legi d’economistes de Catalunya i tindrà lloc el 13 de juliol en una jornada de matí, al centre de congressos de TecnoCampus i integrarà diferents activitats relacionades amb els processos d’inversió en startups.

Ets emprenedor/a i vols presentar el teu projecte o startup davant d’inversors?

Presenta el teu projecte o startup en dues modalitats:

Pitch Competition

Ets estudiant i tens un projecte emprenedor

Viu l'experiència d'una competició de projectes d'emprenedoria amb un jurat expert format per inversors. El projecte guanyador accedeix a finalista de la categoria universitària dels Premis Creatic. 

Inscriu-t’hi aquí! 

 
Fòrum Inversor 

Participa al Fòrum Inversor si ets emprenedor/a amb una startup constituïda fa menys de 5 anys i estàs buscant finançament per impulsar el teu projecte. 

Inscriu-t’hi aquí! 

Ets un inversor/a o empresari/a amb voluntat d'invertir en startups? Participa al Investment Day de TecnoCampus i Economistes Ban! 

Inscriu-t’hi aquí! 

Els projectes seleccionats tindran l’oportunitat de presentar el seu projecte, en format elevator pitch, davant d’un auditori d’inversors. I posteriorment, s’obrirà un espai de networking de connexió i presa de contacte entre emprenedors i inversors

La jornada també inclourà dues activitats més: 

  • Reverse pitch: els mateixos inversors faran el seu pitch presentant la política d’inversió dels seus venture capitals o xarxes d’inversors. 
  • Taula rodona: emprenedors d’èxit que explicaran la seva experiència aixecant finançament i escalant les seves startups. 

Calendari

  • Inscripcions fins el 16 de juny

  • Comunicació seleccionats el 26 de juny

  • Investment Day TecnoCampus i Economistes Ban

    El 13 de juliol, de 9:30 a 13:30, a l’Auditori de TecnoCampus.