Un any més TecnoCampus ha participat a l’esdeveniment del Mobile World Congress 2022

 

Donat l’èxit i la molt bona valoració de l’experiència del 2021 al Mobile World Congress, al 2022, durant els dies 2 i 3 de març, TecnoCampus ha tornat a estar present amb les seves start-ups en aquest esdeveniment de referència en tecnologia i innovació.
 

El 4YFN és un esdeveniment referent internacional a l’ecosistema emprenedor, compartint  novament aquest any espai amb el Mobile World Congress, en un recinte firal on conviuran durant uns dies les empreses del futur, liderades per emprenedors i emprenedores amb gran talent i  creativitat.
 

Startups al 4YFN 2022

 

Les startups que van participar en  l’estand de TecnoCampus els dies 2 i 3:

Leads Finanzas
 

FinTech que ha desenvolupat un sistema propi de captació de leads del sector financer.

MyHealthWatcher


Plataforma intel·ligent de promoció d'hàbits saludables.

Elsetic

 

Va presentar el seu nou projecte Helzy , una app que mitjançant una smartband permet monitoritzar constants vitals a persones grans que viuen soles. 

Appat delivery
 

 

Un app delivery de Mataró, que es diferencia per ser proper, ètic i sostenible;

Datali Group


Gestoria especialitzada en Amazon, marketplaces, e-commerce i negocis digitals. Actualment, estan treballant en el desenvolupament del SaaS Accountali. 
 

Winahost
 

Agència online dedicada al home sharing i al lloguer turístic i de temporada. Es connecta bidireccionalment amb  Airbnb, Booking, Trypadvisor entre d’altres. 
 

InviertisÉs una plataforma pots vendre i comprar immobles amb llogater per invertir amb rendibilitat des del primer dia.

JDE Payment

 

App per al servei de la restauració, que digitalitza el procés d’atenció i cobrament de les comandes a clients. 

Coresyshealth

 

Solucions innovadores en els monitors de pacients per a UCIS i sales d’operacions, integrant tecnologies de medició cerebral i cardíaca. 

Totes elles presenten solucions centrades en els àmbits Fintech, Health,  Mobile i  TIC.

Galeria d'imatges MWC Barcelona 2022