Introducció

El TecnoCampus és una de les pocs centres universitaris a nivell estatal que ofereix set certificacions oficials per complementar els estudis de l’àrea de la tecnologia mitjançant programes de capacitació en línia.

 

 

Tots aquest programes suposen una oportunitat per a qualsevol estudiant per obtenir nous coneixements tècnics de caràcter professionalitzador que, sens dubte, suposen un important estímul curricular em el perfil professional.

 

Durant els anys d’estudi del grau, al TecnoCampus, professors certificats dels programes et permetran tenir accés a tots els cursos de les diferents plataformes.

Com puc treure profit d'aquests programes formatius?

El TecnoCampus és un dels pocs centres universitaris en disposar de 7 acreditacions com aquestes. Això suposa que al TecnoCampus hi tens un professor certificat per les 7 marques per fer de tutor i acompanyar-te en la teva formació en aquests programes.

Durant la teva formació al TecnoCampus, els tutors podran crear els cursos als quals vulguis accedir. Només per estudiants de grau del TecnoCampus, de l'àrea de l'Enginyeria i Tecnologia però també de l'àrea de l'Empresa o de la Salut.

Això suposa obrir un munt de possibilitats noves per complementar la teva formació reglada, donat que no només tens accés als cursos dels principals fabricants sinó que tens un professor acreditat que t'hi pot acompanyar durant el procés.

 

Certificacions que posem al teu abast

 • Cisco Networking Academy

  La Cisco Networking Academy és una plataforma d’aprenentatge en linia a nivell muntial liderada per Cisco Systems en la que hi ha diferents cursos en línia que funcionen per subscripció, sobre interconnexió de xarxes, IoT (Internet of Things), Linux i Seguretat.

  Programa de referència amb més de 25 anys d’història. Cursos en els àmbits de la connectivitat i les xarxes, la programació, la ciberseguretat, l’internet de les coses, la automatització i la emprenedoria.

   

   

 • IT Academy de Huawei

  Programa en les múltiples línies de producte del fabricant xinés. Des de la connectivitat, la ciberseguretat, les comunicacions sense fils, els sistemes d’emmmatgatzematge o les solucions al núvol

  El portal IT Academy de Huawei té més de 250 cursos online: MOOCs, microcursos, Exams, a tots els nivells.

   

   

 • Oracle Academy

  Programa de referència en sistemes de gestió de bases de dades, on tenir la formació per el desplegament de solucions basades en les plataformes d’aquest fabricant de referència.

   

   

 • Red Hat

  Programa oficial de configuració i automatització dels entorns de sistemes operatius. Amb solucions basades en contenidors i desplegaments automatitzats i en clúster.

   

   

 • Mikrotik Academy

  Programa de formació de les eines de configuració i desplegament de solucions d’aquest fabricant de solucions de interconnexió de operador (o per solucions més domèstiques) basades en arquitectures pròpies basades en entorns X86. Inclou les solucions d'enginyeria de tràfic per la optimització de les infraestructures.

   

   

 • Cloudera

  Programa de formació en les solucions al núvol, per el desplegament i gestió de plataformes

   

 • Fortinet

  Programa de formació de referència en solucions de securització de nova generació.