Informació sobre la inscripció als Màsters Universitari

Tot el procés de presentació de documentació i admissió es fa de forma online. Caldrà presentar la documentació original en el moment de la matrícula abans de l'inici del curs. Et recomanem consultis els requisits, terminis i procés d'admissió en aquest enllaç.

Màsters propis i diplomes de Postgrau

1. Sol·licitud d'admissió

Si no has estat estudiant del Tecnocampus o no has accedit mai a l'aplicació, REGISTRA'T per poder obtenir  el número d'identificació universitària (NIA) i la paraula de pas per poder accedir a l’aplicatiu de preinscripció.

Si ja t'hi has registrat, inicia directament el procés de: PREINSCRIPCIÓ Per accedir a l'aplicatiu necessites el teu número d'identificació universitària (NIA) i paraula de pas que has obtingut després de registrar-te.

Si ets estudiant del Tecnocampus o exalumne pots realitzar la preinscripció (amb les credencials que utilitzaves per accedir a l'aula virtual del TecnoCampus) AQUÍ

En el supòsit que no recordis les teves credencials, pots sol·licitar que te les facilitin fent un helpdesk: https://helpdesk.tecnocampus.cat

Documentació per a l'admissió

Cal que reuneixis i preparis la documentació a presentar en format pdf. La informació necessària per efectuar la preinscripció és la següent:

 • Fotocòpia del títol universitari o resguard (en funció del programa)

 • Currículum vitae: Màxim 2 pàgines

 • Fotocòpia del DNI o Passaport

  Consulta en l'apartat Inscripció de la web del curs al que et vols preinscriure quina altra documentació has de presentar.

Passos a seguir

 • Comprova que tens tots els documents necessaris abans d'accedir a l'aplicatiu en línia.

 • Escaneja els documents necessaris personals i acadèmics i adjunta’ls a la sol·licitud. Els documents s'adjunten en format pdf (màxim 4 mb).

 • Introdueix les dades personals i acadèmiques en els diferents apartats de la sol·licitud.

 • Si vols, pots descarregar-te el comprovant de la sol•licitud d'admissió.

Un cop rebuda la teva sol·licitud entraràs en el procés de selecció. El resultat de la resolució de les admissions es comunicarà via correu electrònic,

A tenir en compte si ets estudiant internacional:

 • Et recomanem que, per facilitar tot el procés d'admissió, obtenció de visat i altres aspectes pràctics relacionats amb la teva arribada i estada, realitzis la preinscripció el més aviat possible.
 • Recorda que de tota la documentació que hagis presentat escanejada caldrà presentar els originals un cop iniciat el curs.
 • Per sol·licitar l’admissió, no cal que tinguis el títol legalitzat fins el moment de l´automatrícula.

2. Reverva de plaça

Per garantir la plaça és imprescindible realitzar el pagament de la reserva de plaça per un import de 200€ (postgraus) o de 400€ (màsters). Aquest import només es retornarà en cas d'anul•lació o aplaçament del curs.

Si es realitza el pagament de la reserva de plaça dins del periode de la preinscripció (principis de juliol o principis de novembre, en funció de quan s'inicia el curs), s'aplicarà un descompte de 5% sobre el preu dels crèdits matriculats (excloses taxes).

3.Automatrícula

Hauràs de formalitzar l´automatrícula en el temini que et comunicarem a la carta d´admissió.
El Servei de Gestió Acadèmica es posarà en contacte amb tu per informar-te sobre el lloc, data i els horaris de lliurament de la documentació original a presentar. Si tens dubtes pots posar-te en contacte amb nosaltres a sgaformaciopermanent@tecnocampus.cat