La Incubadora del TecnoCampus

La incubadora és el millor espai per instal·lar la teva empresa i fer-la crèixer.
 • Què t'oferim?

  Posem al teu abast unes instal·lacions modernes i tecnològicament equipades , en un entorn empresarial dinàmic, on fer créixer el teu negoci. La Incubadora disposa de 21 oficines, dues sales de reunions, un espai vending i àrea de descans.

 • Adreçat a emprenedors que vulguin fer realitat el seu projecte

  Si tens una empresa de nova creació o startup,  o busques un espai professional per començar el teu projecte, i aquest aporta una solució innovadora o intensiva en l’ús de  tecnologia, vine a la Incubadora.

 • Què necessites per instal·lar-te?

  Que la teva empresa estigui en el seu primer any de vida, o pendent de constituir-se i  ens presentis el teu pla de negoci. Si encara no el tens,  contacte amb nosaltres i el treballem plegats.

 • Ecosistema que t’ofereix la Incubadora

  Aquesta es troba ubicada al parc tecnològic  TecnoCampus. Un ecosistema on formar, crear, innovar i connectar, integrat per tres escoles universitàries adscrites a la UPF, el centre tecnològic Eurecat, un centre de negocis i un centre de congressos i reunions.

Tens algún dubte? Vols desenvolupar la teva

idea empresarial a la nostra incubadora?

Contacta amb nosaltres

Serveis de la Incubadora TecnoCampus

Les empreses incubades gaudeixen de serveis d'infraestructures bàsiques, com servei de Recepció, serveis tecnològics de primer nivell, serveis de seguretat, neteja, sales de reunions, espais comuns...

Com a empresa del parc, tindràs accés a la plataforma de Solucions d’Acceleració empresarial TCM.

El Programa Accelerador@ d’empreses és un conjunt de serveis orientats a enfortir i accelerar el procés de creixement de les noves empreses innovadores i tecnològiques ubicades a la incubadora d’empreses del parc TCM, basats en 5 àrees:

VISITA LA INCUBADORA AMB EL NOSTRE TOUR VIRTUAL:

Descarrega't el dossier de serveis de la Incubadora (1.24 MB)
Descarregar
Sebastià Hernández Angie Eric Borland
Sebastià Hernández
CEO i General Manager - Bimyou
"Bimyou 11 persones. Expandint el mercat comercial cap a sudamèrica amb l'ajuda del servei de consultoria d'internacionalització del Parc TecnoCampus."
Angie
CEO - Mundiology
"Destaca l'ambient d'innovació, de creativitat, de suport entre tots els companys. Anima a tots els estudiants del TecnoCampus i a persones de fora a emprendre a la Incubadora, gràcies al suport de l'staff del TecnoCampus."
Eric Borland
CEO - FootbalAim
"Estar al TecnoCampus com empresa incubada ens ha ajudat a contactar amb inversors, amb altres empreses del sector, millorar el nostre proces de vendes, i a poder reclutar estudiants en pràctiques."