Màsters universitaris

 • 1
  Màster en Emprenedoria i Innovació

  ESCOLA SUPERIOR DE CIÈNCIES SOCIALS I DE L'EMPRESA 

  Propera edició: octubre de 2020

  Aquest màster combina en un sol programa tots els elements acadèmics, professionals, estructurals i humans que fan possible que els estudiants transformin les seves idees innovadores en negocis reals. Títol oficial de la Universitat Pompeu Fabra.

  accedeix

 • 2
  Màster en Logística, Cadena de Subministrament i Negocis Marítims

  ESCOLA SUPERIOR DE CIÈNCIES SOCIALS I DE L'EMPRESA

  Propera edició: octubre de 2020

  Aquest Màster dóna resposta a la necessitat d'especialistes altament formats en la gestió de la cadena logística a un nivell executiu. Títol oficial de la Universitat Pompeu Fabra.

  accedeix

 • 3
  Màster en Atenció Integrada en la Cronicitat i l'Envelliment

  ESCOLA SUPERIOR DE CIÈNCIES DE LA SALUT

  Propera edició: octubre de 2020

  Aquest màster ofereix una formació d’excel·lència a professionals de la salut amb inquietuds en la recerca sobre patologia crònica i que tinguin la necessitat d’enfrontar-se als nous reptes que requereix l’atenció integrada al pacient i als seus familiars. Títol oficial de la UPF.

  accedeix

   

   

   

 • 4
  Màster en Entrenament Personal i Readaptació Físicoesportiva

  ESCOLA SUPERIOR DE CIÈNCIES DE LA SALUT
  Propera edició: octubre de 2020

  Aquest màster respon a les exigències professionals relacionades amb la preparació física en qualsevol nivell, la prevenció de malalties amb la pràctica regular d'activitats físiques i la readaptació a l'exercici físic en cas de lesió o patologia. Títol oficial de la UPF. 

  accedeix

 

MÀSTERS I POSTGRAUS PROPIS

 

 

Màster en Industria 4.0

Propera edició: octubre de 2020

Programa dissenyat per a actualitzar  els coneixements dels professionals en l’àmbit de l’enginyeria i la gestió, per tal d’afrontar el procés de transformació digital i el pas cap a la Indústria 4.0.

 


 

 

Postgrau en Desenvolupament i integració de Sistemes Ciberfísics

Propera edició: octubre de 2020

Programa centrat en les tecnologies de sensors, comunicacions sense fils, processament i emmagatzematge de dades, computació en el núvol i aprenentatge automàtic utilitzats en l'àmbit de la Indústria 4.0.

 


 

 

Postgrau en Fabricació Intel·ligent i Transformació Digital de l’Empresa

Propera edició: octubre de 2020

Programa centrat principalment en la funció de producció de l'empresa, analitzant els importants canvis produïts per la transformació digital, tant a nivell de processos i d'organització com de cultura i de desenvolupament de negoci i, a la vegada, combinant els enfocaments estratègics i operatius.

 


 

 

Postgrau en Guió i Direcció de Ficció Cinematogràfica

Propera edició: gener 2021

Amb aquest postgrau aconseguiràs idear, desenvolupar i dirigir el guió d’un projecte audiovisual, tot incentivant la creativitat i la formació de noves visions en l’àmbit de la ficció cinematogràfica i posant-te en contacte amb agents del sector audiovisual català.


 

 

 

Postgrau en Social Media i Màrqueting Digital

Propera edició: octubre de 2020

Elabora i gestiona eficientment un Pla de Social Media i Màrqueting Digital en un context professional.

 


 

 

Postgrau en Comptabilitat Financera

Propera edició: gener de 2021

Aquest postgrau et permet obtenir coneixements profunds de la normativa comptable nacional i internacional i l’anàlisi financera, per desenvolupar-te en un departament intern o com assessor free-lance.

 


 

 

Postgrau en Gestió de Cooperatives i Empreses d'Economia Social

Propera edició: febrer de 2021 

L’objectiu fonamental d’aquest postgrau és capacitar professionals i/o recent titulats per a realitzar activitats d’administració i gestió en el camp de l'economia social i cooperativa. Curs 100% subvencionat.

 


 

 

Postgrau en Direcció i Gestió Públiques

Propera edició: febrer de 2021

Desenvolupa habilitats directives i analítiques per abordar la gestió d’assumptes públics pels nous estils de govern relacional en el marc de les administracions públiques municipals.

 

Postgrau en Seguretat del Pacient

Propera edició: febrer de 2021

Assegurar els coneixements, habilitats i aptituds necessàries per a la formació d'experts en seguretat del pacient i gestió del risc sanitari, mitjançant un aprenentatge integrat i multidisciplinari. 

 

Postgrau en Atenció a la Persona en el Procés Quirúrgic

Propera edició: gener de 2021

L'objectiu principal d'aquest Postgrau és proporcionar als professionals d'infermeria una formació específica que permeti l'adquisició de competències per atendre a la persona durant tot el procés quirúrgic. 

 

Postgrau d'Especialització en el Pacient amb Ferida de Cicatrització Complexa. Ferides Cròniques

 Propera edició: gener de 2021

El valor diferencial d’aquest Postgrau és crear líders amb un alt nivell de coneixement i motivació per millorar la qualitat de les cures infermeres que reben els pacients amb ferida de cicatrització complexa.