DISSABTE 22 D'ABRIL DEL 2017

OBJECTIU 

L'objectiu de la Jornada de Portes Obertes és donar a conèixer l'oferta acadèmica del TecnoCampus a través de les sessions informatives de graus. Aquesta oferta s'emmarca dins dels àmbits de l'empresa, la salut i la tecnologia. Durant la jornada també es duen a terme visites guiades per ensenyar les instal·lacions, a càrrec d'estudiants dels tres centres universitaris.

DATA

Dissabte 22 d'abril de 2017, de 10 a 18h. 

 

ESTRUCTURA I DURADA

  • Recepció i benvinguda als assistents.
  • Sessions informatives de cada grau. El coordinador/a de cada titulació presenta el pla d'estudis i els trets característics del grau o la doble titulació, amb la col·laboració d'un estudiant. Les sessions duren una hora aproximadament (horaris i aules a concretar). Consulta tota l'oferta acadèmica dels graus i les dobles titulacions en el següent enllaç.
  • Visites guiades cada mitja hora per les instal·lacions del parc, cada visita té una durada aproximada d'uns trenta minuts.

Recull d'imatges de la Jornada de Portes Obertes del 2016!

Jornada de Portes Obertes 2016

QUIN ÉS EL PROPER PAS?

Per venir, primer t'has de preinscriure i quan tinguem estructurada la graella de sessions informatives de cada grau, ens posarem en contacte amb tu perquè puguis apuntar-te a les sessions que més et convinguin.

I MENTRESTANT?

Sempre que ho desitgis, pots adreçar-te al Punt d'Informació a l'Estudiant (PIE), on t'ajudarem a resoldre qualsevol dubte.

Telèfon del PIE:  93 169 65 01

Email del PIE: pie@tecnocampus.cat

Horari del PIE: de dilluns a divendres, de 9h a 14h i de 15h a 20h.

COM ARRIBAR-HI?

Consulta la informació de contacte i com arribar-hi en el següent enllaç.

CONTACTA

Per a qualsevol dubte contacta a través del correu electrònic linnk@tecnocampus.cat

Descobreix de primera mà tots els detalls del grau en el que estàs interessat. Vine a la Jornada de Portes Obertes

Inscriu-t'hi