El TecnoCampus ofereix una oportunitat única d’aconseguir una visió més propera del seu ecosistema emprenedor mitjançant aquests quatre programes curts en format de Faculty LED.

 

Els programes són flexibles tant pel que fa a la durada com al contingut. Són sessions teòriques al mateix campus combinades amb sessions en entorns empresarials al voltant de la ciutat de Barcelona i activitats innovadores per desenvolupar les soft skills dels seus participants.

Aquests programes s’organitzen per a grups tancats proce- dents d’una universitat o d’un altre tipus d’organització.

 

Què inclouen tots els programes?
 • Certificació de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa, centre universitari adscrit a la Universitat Pompeu Fabra
 • 20 hores de classe
 • Tallers, visites a empreses i institucions
 • Àpats al TecnoCampus
 • Un acompanyant per al grup durant la setmana

Emprenedoria en entorns digitals

L’objectiu d’aquest programa és connectar els participants amb l’ecosistema emprenedor català i mundial a través de la seva participació en un dels congressos més emblemàtics i influents del sector a escala mundial, el Mobile World Congress, i del seu esdeveniment paral·lel exclusiu per a l’entorn start-up, el 4YFN.

El programa es complementa amb:

 • Visites a espais emblemàtics de l’ecosistema emprenedor
 • Entrevistes amb emprenedors d’èxit
 • Activitats de treball en equip

Màrqueting en emprenedoria digital

El programa de Màrqueting en emprenedoria digital permet aprofundir en diversos conceptes mitjançant una combinació de sessions presencials, experiències pro- fessionals i visites a empreses.

Conceptes com ara la innovació digital, el lideratge emprenedor, la revolució de les dades i com treure profit de les estratègies de so- cial media s’abordaran a partir de l’estudi de casos pràctics i l’anàlisi d’experiències de professionals i emprenedors del sector.

Escola d’inversió

Programa formatiu que ofereix eines i metodologia per gestionar les diferents fases del procés d’inversió privada en empreses de nova creació. L’objectiu és ajudar a desenvolupar la capacitat analítica i pràctica de l’inversor, saber identificar oportunitats d’inversió i aconseguir tècniques de negociació per garantir l’èxit de futures inversions.

Les sessions són pràctiques i participatives amb intervencions d’emprenedors i inversors amb experiència directa en processos d’inversió.

Turisme circular i sostenible

Tindràs accés a una formació dissenyada per experts i viurà immers en un dels ecosistemes d’emprenedoria de més èxit d’Europa. A banda de les classes presencials, l’alumnat tindrà una oportunitat única de formar-se en aquest sector per mitjà d’una sèrie d’esdeveniments de gran tradició en la cultura mediterrània.

La importància del desenvolupament turístic:

 • Estudi de cas
 • Tendències en gestió hotelera
 • Innovació i tecnologia en gestió d’esdeveniments
 • Innovació en turisme.

Hi estàs interessat?

Te n'informem. Posa't en contacte amb nosaltres.