El món canvia a una velocitat tan gran que la innovació s’ha convertit en un factor clau de futur pel negoci de les empreses tèxtils catalanes. Però per a una gran empresa no resulta fàcil moure’s amb agilitat per adaptar-se a aquests canvis.

El Programa d’Acceleració Corporativa Reimagine Textile està pensat a mida per a l’empresa que planteja un repte que busca una solució innovadora i ràpida a les exigències del mercat.

Aquest programa connecta l’empresa amb el món start-up innovador. Captem els emprenedors que puguin donar solució als reptes plantejats i els posem a treballar plegats amb l’empresa. Es genera una relació de win-win.

 

Què ha d’aportar l’empresa?

  • El repte
  • Les persones que s’involucraran
  • Temps (adaptat a l’empresa)

 

Com ho fem?

COMUNITAT START-UP  Llancem el repte als emprenedors de la nostra comunitat i estudiem les diferents solucions proposades en coordinació amb l’equip de l’empresa involucrat. 

RADAR INNOVACIÓ  L’empresa té accés al que està passat a l'ecosistema emprenedor del sector tèxtil: nous models de negoci, noves solucions a problemes concrets, nous teixits intel·ligents, noves formes de dissenyar, noves formes de relacionar-se amb el client,...

EXPLORAR ALTRES VIES  El nexe entre empresa i startup fa que aquesta es converteixi en una empresa de ment oberta, innovadora i pionera; que vol aportar valor diferencial als seus clients.

NOVES TECNOLOGIES  La tecnologia canvia a un ritme vertiginós i les empreses es veuen obligades a adaptar-se ràpidament. La coordinació amb la startup fa que aquest procés sigui molt més fàcil i ràpid.

DESENVOLUPAMENT DE PROTOTIPS  Es fa prototipatge, testeig de producte i validació en menys temps.

 

COMPARTEIX EL TEU REPTE AMB NOSALTRES

Reimagine Textile és la clau per abordar els reptes de futur de la teva empresa

 

Vols més informació?

AQUÍ

Programa impulsat per:                                                                                                                                                     

Amb el suport de :