Formes de pagament.

L´abonament de la matrícula es podrà fer en un pagament únic o fraccionat amb préstec en entitat financera.

 

Pagament únic.

Una vegada formalitzada la matrícula, es lliurarà a l'estudiant la carta de pagament (abonaré) en la qual figura el codi de barresper poder fer efectiu el pagament en un termini màxim de 30 dies a comptar des del moment de la matrícula.

 

En el cas d’estudiants a partir de segon curs aquesta carta de pagament l’hauran d’imprimir en el moment de l’auto-matrícula.

   

L´estudiant podrà escollir entre aquestes opcions per fer efectiu el pagament de l’abonaré:
  • Carta de pagament

    Presentar la carta de pagament a l’entitat financera (Banc Sabadell, CaixaBank, Bankia, BBVA i Banc Santander) i fer  efectiu el pagament o, si tens compte obert en l´entitat demanar que ho descomptin del compte.

  • Lector òptic per caixer automàtic

    Si tens compte obert en l´entitat financera, podràs fer efectiu el pagament en un caixer automàtic que tingui lector òptic. Un cop introduïda la seva llibreta o targeta, triar l´opció de pagament de rebuts i, seguir les indicacions que li doni el sistema.

  • Amb targeta de crèdit

    Mitjançant targeta de crèdit o dèbit (amb límit suficient) fent ús del servei de pagament mitjançant la banca electrònica que faciliten les següents entitats: CaixaBank  i BBVA , així com des d´un dispositiu mòbil baixant gratuïtament l´APP de pagaments de rebuts de CaixaBank o amb codi QR

 

 


Pagament mitjançant CrediCompte Estudi Sabadell Consumer

La tramitació es fa en el mateix moment de la matrícula.

Modalitat de pagament en dotze mensualitats mitjançant línia de crèdit sense interès. TIN 0,00% i TAE 5,63% sense canviar de banc. Oberta per tots els anys de la matrícula a Tecnocampus. Despeses d’obertura del 3% finançats en  les quotes mensuals.

Per matrícules d’import superior a 1.000€, i amb un màxim de 8.000€.

Amb la següent aplicació pots calcular la quota resultant de les teves necessitats.
SIMULADOR DE FINANÇAMENT

Exemple de finançament:

Finançament ofert per Sabadell Consumer Finance SAU. En 12 mensualitats, import mínim 200 € fins a un import de 8.000 €, Comissió obertura 3% finançada, TIN 0,00% i TAE 5,63%. Exemple de finançament: Import matrícula 5.250 €, Comissió obertura  3% finançada, TIN 0,00% i TAE 5,63%. import finançat 5.407,50 € en 11 quotes mensuals de 450,62 € i una última quota final de 450,68 €, Import total degut: 5.407,50 €. 

Finançament  ofert per Sabadell Consumer Finance SAU i subjecte a la seva  aprovació.

 

Consulta en el següent enllaç les avantatges d’aquest finançament: informació

 


Pagament mitjançant Préstec Expres Caixabank, a 10 o 12 mesos sense interès.

Tramitació a qualsevol oficina de CaixaBank.

La oficina de referencia 0305 – Store Illa Cristina.

Avda. Puig i Cadafalch 177, 08303 Mataró, Sra. Laura Carreras).

 

Per a Més informació sobre prestecs personals per a estudis

 


Independentment al finançament amb Sabadell Consumer o amb CaixaBank, amb els que TecnoCampus té formalitzat Conveni de Col·laboració específic amb finançament sense interès per l´estudiant, aquest podrà adreçar-se a qualsevol altre entitat financera per contractar productes de finançament d´estudis que consideri del seu millor interès.

Si tens dubtes, consulta aquest document de preguntes freqüents

Descarrega'l