Màsters Universitaris

Tot el procés de presentació de documentació i admissió es fa de forma online. Caldrà presentar la documentació original en el moment de la matrícula abans de l'inici del curs.

Et recomanem consultis els requisits, plaços i procés d'admissió a l'apartat web de cada màster:

Màster Universitari en Emprenedoria i Innovació

Màster Universitari en Logística, Cadena de Subministraments i Negocis Marítims 

Màster Universitari en Atenció Integrada en la Cronicitat i l'Envelliment

Màster Universitari en Entrenament Personal i Readaptació Físicoesportiva

Màsters propis i Diplomes de Postgrau

1. Sol·licitud d´admissió 

Si no has estat estudiant del Tecnocampus o no has accedit mai a l'aplicació, REGISTRA'T per poder obtenir  el número d'identificació universitària (NIA) i la paraula de pas per poder accedir a l’aplicatiu de preinscripció.

Si ja t'hi has registrat, inicia directament el procés de: PREINSCRIPCIÓ Per accedir a l'aplicatiu necessites el teu número d'identificació universitària (NIA) i paraula de pas que has obtingut després de registrar-te.

Si ets estudiant del Tecnocampus o exalumne pots realitzar la preinscripció (amb les credencials que utilitzaves per accedir a l'aula virtual del TecnoCampus) AQUÍ

En el supòsit que no recordis les teves credencials, pots sol·licitar que te les facilitin fent un helpdesk: https://helpdesk.tecnocampus.cat

Documentació per a l'admissió

Cal que reuneixis i preparis la documentació a presentar en format pdf. La informació necessària per efectuar la preinscripció és la següent:

  1. Fotocòpia del títol universitari o resguard (en funció del programa)
  2. Currículum vitae: Màxim 2 pàgines 
  3. Fotocòpia del DNI o Passaport

Consulta en l'apartat Inscripció de la web del curs al que et vols preinscriure quina altra documentació has de presentar.

Passos a seguir: 

  1. Comprova que tens tots els documents necessaris abans d'accedir a l'aplicatiu en línia.
  2. Escaneja els documents necessaris personals i acadèmics i adjunta’ls a la sol·licitud. Els documents s'adjunten en format pdf (màxim 4 mb).
  3. Introdueix les dades personals i acadèmiques en els diferents apartats de la sol·licitud.
  4. Si vols, pots descarregar-te el comprovant de la sol•licitud d'admissió.

Un cop rebuda la teva sol·licitud entraràs en el procés de selecció. El resultat de la resolució de les admissions es comunicarà via correu electrònic,

A tenir en compte si ets estudiant internacional:

  • Et recomanem que, per facilitar tot el procés d'admissió, obtenció de visat i altres aspectes pràctics relacionats amb la teva arribada i estada, realitzis la preinscripció el més aviat possible.
  • Recorda que de tota la documentació que hagis presentat escanejada caldrà presentar els originals un cop iniciat el curs.
  • Per sol·licitar l’admissió, no cal que tinguis el títol legalitzat fins el moment de l´automatrícula.

2. RESERVA DE PLAÇA

Per garantir la plaça és imprescindible realitzar el pagament de la reserva de plaça per un import de 200€ (postgraus) o de 400€ (màsters). Aquest import només es retornarà en cas d'anul•lació o aplaçament del curs.

Si es realitza el pagament de la reserva de plaça dins del periode de la preinscripció (aproximadament fins a mitjans de juliol), s'aplicarà un descompte de 5% sobre el preu dels crèdits matriculats (excloses taxes).

3. Automatrícula

Hauràs de formalitzar l´automatrícula en el temini que et comuniquem a la carta d´admissió.
El Servei de Gestió Acadèmica es posarà en contacte amb tu per informar-te sobre el lloc, data i els horaris de lliurament de la documentació original a presentar. Si tens dubtes pots posar-te en contacte amb nosaltres a sgaformaciopermanent@tecnocampus.cat