Ciències Socials i l'Empresa (Tallers exhaurits)

 • 1
  Taller de borsa

  Taller d’iniciació al seguiment i interpretació de processos borsaris amb connexions on-line a la Borsa. Introduir-se en els conceptes relacionats amb les inversions en borsa i la seva importància en l’economia dels països.

  Durada de 1h30min - Batxillerat i CFGM/S - Mínim 20 alumnes

 • 2
  Logística, la cadena que uneix l'empresa i el client

  L’objectiu del taller és buscar el rendiment econòmic de l’empresa. Requereix una barreja del talent humà i dels recursos materials i financers. Comprendre com funciona la cadena de subministraments d’una empresa i entendre la importància d’optimitzar cadascun dels elements que formen aquesta cadena en les operacions de l’empresa.

  Durada de 1h30min a 2h - Batxillerat, CFGM i CFGS - Mínim 20 estudiants

 • 3
  Màrqueting i comunitats digitals

  En aquest taller s’introdueix el concepte del màrqueting i la seva implicació en les xarxes socials. Conèixer com s’apliquen les eines de màrqueting digital per aconseguir nous negocis i atraure clients als negocis ja existents.

  Durada de 1h30min a 2h - Batxillerat i CFGM/S - Mínim 20 estudiants

 • 4
  La publicitat i les relacions públiques

  Aquest és un taller interactiu en què es treballarà el procés per confeccionar una campanya publicitària. Aprendre els aspectes essencials d’una campanya de màrqueting i la utilitat de les relacions públiques com a eines de venda i fidelització de clients.

  Durada de 1h30min a 2h - Batxillerat i CFGM/S - Mínim 20 estudiants

 • 5
  Organització de grans esdeveniments

  Taller teòric i pràctic sobre l'organització de grans esdeveniments. Anàlisi de la importància de la planificació, el màrqueting de l'esdeveniment, el rol dels agents públics i privats en l'organització, el finançament, així com els elements per gestionar el post-esdeveniment.

  Durada de 1h30min a 2h - Batxillerat i CFGM/S - Mínim 20 estudiants

 • 6
  Jornada d'Economia per a Batxillerat

  Escoltar sobre les últimes tendències i novetats relacionades amb l’economia de boca dels especialistes en aquests temes. Quatre xerrades sobre temes diversos d’economia. Jornada molt focalitzada als estudiants de Batxillerat, especialment els que faran Economia a la selectivitat.

  22 de gener de 2020 - Durada de 4h - Secundària, Batxillerat i CFGM/S

 • 7
  Jornada de Màrqueting per a Batxillerat

  Escoltar sobre les últimes tendències i novetats relacionades amb el màrqueting tradicional i digital de boca dels especialistes en aquests temes. Quatre xerrades sobre temes diversos de màrqueting.

  29 d'abril de 2020 - Durada de 4h - Secundària, Batxillerat i CFGM/S

 • 8
  Jornada de turisme per a batxillerat

  Parlarem de les darreres tendencies relacionades amb el Turisme, la tecnologia i la sostenibilitat. En un moment en el que el turisme de masses segueix més vigent que mai, parlarem de ccom el futur del turisme ha de passar per la sostenibilitat i l'aprofitament de la tecnologia.

  Data pendent de concretar - Durada de 4h - Secundària i batxillerat