Es tracta de vuit ajuts que concedeix el Banc Sabadell per cursar part dels estudis universitaris fora de la Unió Europea.

El TecnoCampus té com un dels seus eixos d’actuació en l’àmbit de la docència el foment de la mobilitat internacional. El passat dijous es va celebrar l’entrega de la 6ena edició de les beques On The Move, una iniciativa que compta amb el suport del Banc Sabadell i que permet als estudiants de grau que ho sol·liciten realitzar part dels estudis a l’estranger. En aquesta ocasió, s’han concedit un total de vuit ajuts a estudiants de diversos graus per a estades en països de fora de la Unió Europea, una mobilitat que és menys a l’abast que la que es fa a nivell europeu, on els estudiants compten amb ajuts del programa Erasmus.

Els estudiants van rebre un diploma de la mà de l’alcalde i president del TecnoCampus, David Bote; la directora acadèmica del centre, Elisa Sayrol; i la directora general de Sabadell Consumer Finance, Mercè Serra. Tots tres van posar l’èmfasi en l’experiència vital que representa una estada d’aquest tipus, i el valor que les empreses atorguen al fet que en els currículums acadèmics hi figurin estades internacionals.

Els estudiants beneficiaris dels ajuts per al curs 23-24 són Anna Asmarat Ruz (Grau en Infermeria, estada a la Universidad Mayor de Xile); Arnau Antich Dresaire (Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, Universidad Mayor de Xile); Guillem Arranz Jou (Grau en Infermeria, Universidad Mayor de Xile); Laura Camila Castillo Martínez (Grau en Infermeria, Universidad del Bosque de Colòmbia); Albert Martínez Estrada (Grau en Enginyeria Informàtica de Gestió i Sistemes d'Informació, Universidad Argentina de la Empresa); Elia Morist Martinez (Grau en Mitjans Audiovisual, Universidad Argentina de la Empresa); Joan Serrano Castro (Grau en Màrqueting i Comunitats Digitals, Ajou University de la República de Corea); Xiaojing Xiang ( Grau en Màrqueting i Comunitats Digitals, Feng Chia University de Taiwan).

Galeria d'imatges

Anterior

El professor de TecnoCampus Àngel Valverde guanya el primer premi al concurs universitari “Tu tesis en 3 minutos”

Següent

El programa Start-UPFlama reconeix els millors projectes emprenedors d'estudiants de tota la UPF