El TecnoCampus organitza durant el mes d'abril les Portes Obertes per a futurs estudiants de grau i màster que vulguin matricular-se en estudis universitaris el curs 23-24. Pel que fa als estudis de grau, la data triada és el dissabte 22 d'abril. Aquest dia, en sessions de matí i tarda, es realitzaran sessions informatives dels 19 graus i dobles graus dels àmbits de tecnologia, audiovisual, empresa i salut, a càrrec dels coordinadors de les titulacions i el testimoni d'estudiants actuals. El proper curs, es posen en marxa dues noves titulacions. A més de la sessió informativa a l'aula, els visitants podran conèixer els laboratoris i espais comuns on transcorrerà la seva activitat com a estudiant de cada titulació. La visita es pot complementar amb la inscripció en alguna de les quatre sessions sobre tràmits acadèmics, finançament, serveis a l'estudiant, opcions d'allotjament o internacionalització previstes al llarg de la jornada. 

Pel que fa a màsters i postgraus, serà el 13 d'abril quan la unitat encarregada de la formació permanent, HUB4T, acompanyarà els interessats en la visita als espais del parc. Els assistents tindran l’oportunitat de conèixer els cinc màsters que s’impartiran en el pròxim curs, a més d'ampliar tota la informació del programa que més els interessi, conèixer als directors acadèmics i informar-se sobre el procés d’admissió, beques i finançament, entre d’altres.


Anterior

El professor Antonio José Planells obté l’acreditació de catedràtic

Següent

El primer Fòrum Valors Mataró-Europa constata les dificultats actuals del projecte europeu però considera que és possible superar-les