Els Passerells del Tecnocampus són una colla castellera universitària del TecnoCampus de Mataró (TCM), fundada l'any 2011, membre de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya.

És la desena colla castellera universitària apareguda i la tercera que esdevingué membre de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, després dels Ganàpies de la UAB i els Pataquers de la URV. Compten amb el suport dels Capgrossos de Mataró, la principal colla castellera convencional del Maresme. Durant el curs, assagen cada dimarts i divendres a la plaça del Tecnocampus. Vesteixen amb camisa de color lila i els seus millors castells són el 2 de 7 amb folre, el pilar de 6 amb folre, el 3 de 7 i el 4 de 7.

Van néixer durant el Nadal del 2010. El primer assaig va fer-se el 15 de febrer de 2011. Al cap d'un mes, el 31 de març van descarregar el seu primer castell, un pilar de 3. L'actuació va fer-se durant el programa de ràdio El matí i la mare que el va parir de Ràdio Flaixbac, emès en directe des de l'Auditori del Tecnocampus. El 14 de novembre del 2011 la junta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya va aprovar l'ingrés dels Passerells del Tecnocampus a l'entitat. El dia 10 de desembre del 2015, en la seva Diada d'Hivern, aconsegueixen fer la millor actuació des dels seus inicis: 3de7, 2de7f, 4de7 i Pde6f.

Sol·licitud per a reconeixement de crèdits

Presentació de la documentació necessària abans del termini 31 de maig. (Descarrega’t els punts que s’han de descriure a l’informe que s’ha de presentar).

A partir del dia 8 de juny es podrà procedir a la tramitació pel reconeixement de crèdits RAC a través de e-Secretaria.

Inscriu-t'hi i podràs aconseguir fins a 2 crèdits ECTS!*

 

* Els estudiants de les dobles titulacions no poden incorporar crèdits RAC al seu expedient donat que el pla d'estudis no es contemplen assignatures optatives.