ALLOTJAMENT COMPARTIT
 • Allotjament Facebook

  Si busques pis de lloguer o una habitació i no coneixer ningú, consulta la pàgina de facebook Allotjament TecnoCampus i Alumnat TecnoCampus on trobaràs ofertes de pisos. Si tens una habitació per llogar també hi pots publicar l'oferta.

  + INFO
 • HOMESTAY

  TecnoCampus ha arribat a un acord amb Homestay.com per a oferir allotjament compartit a la ciutat de Mataró i a la comarca.

  + INFO
 • SPOTAHOME

  Spotahome és un portal de lloguer d'allotjaments per a estades de més d'un mes.

  + INFO
 • ERASMUSU

  ERASMUSU és la comunitat més gran d'estudiants a Europa. Reserva allotjaments verificats a través d'un sistema segur arreu del món si estas planejant estudiar fora. 30% de descompte: TECNO30. Mail: tecnocampus.cat@erasmusu.com

  + INFO
 • HousingAnywhere

  Per reservar el teu allotjament de forma totalment segura i abans de la teva arribada, TecnoCampus recomana  HousingAnywhere, plataforma internacional d'allotjament per estudiants.

  Per a més informació contacta amb vip@housinganywehre.com

  + INFO
 • LLOGUEM! Yes, we rent!

  Si consideres el lloguer com la millor opció però el mercat immobiliari et sembla car i inestable i estàs buscant un habitatge en bon estat i a un preu just, pots acollir-te al programa lloguem! Trobaràs el que busques i formaràs part d'una cooperativa que farà possible una altra forma d'accés a l'habitatge.

  + INFO
 • STUDENTS GLOBAL RELOCATION

  Servei enfocat a facilitar la busca de pis compartit a Mataró.

  50% dte. en la gestió i en serveis de mobilitat!

  Tel.: +34 919 912 371

  + INFO
 • Homestay ofereix un ampli ventall de famílies d'acollida amb totes les garanties de qualitat i seguret
 • Homestay disposa d'un agent local que valida les famílies i els allotjaments
 • Hoemstay disposa d'un sistema de reserves on-line on pots veure totes les característiques i la disponibilitat

Si vols compartir el teu allotjament i gaudir de les avantatges de Homestay pots fer-nos arribar un correu a allotjament@tecnocampus.cat

 

ALTRES RECURSOS

A continuació trobaràs altres agències i portals amb els que trobar el teu allotjament tot i que l'escola no té relació directa amb els propietaris o agents immobiliaris.

 

La Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme, pel que fa a al servei de vida universitària, té com a funció fer difusió de les ofertes d’allotjament que rep, per tal de facilitar als estudiants els contactes amb entitats o particulars ofertants.  En cap moment no es fa responsable de la veracitat de la informació publicada ni de la relació posterior que puguin establir estudiants i ofertants.