Aula Oberta d'Idiomes del TecnoCampus

El TecnoCampus organitza regularment cursos d’idiomes adreçats als estudiants universitaris de grau. Aquests cursos, que tenen l’aval de la Universitat Pompeu Fabra, s’obren a tots els ciutadans que desitgin aprendre idiomes en el marc universitari.

Tots els cursos són impartits per un equip docent sota la direcció del Programa d’Ensenyament d’Idiomes de la UPF.

Informació general

Durada: Cada curs s’estructura en 90h presencials i 60h de treball autònom per any.

Calendari: Les classes presencials comencen el dia 27 de setembre del 2016 i finalitzen el 15 de juny del 2017.

Places: Les places són limitades, màxim 30 estudiants. Per iniciar qualsevol dels cursos cal un mínim de 15 inscripcions.

Certificació: En els cursos de l’aula oberta d’idiomes del TecnoCampus s’obtenen els certificats de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) a mesura que es progressa  d'un nivell a un altre. Els certificats, amb la garantia de reconeixement UPF, acrediten el tipus de curs, el nombre d'hores i el nivell establert dins del Marc europeu comú de referència.

Preus

Prova de nivell (PDL): 15€*

Inscripció: 505€

Certificat: 30€ (preu orientatiu)

Procés d’inscripció

Inscripció prèvia entre l’1 i el 15 de setembre del 2016.

Es realitzarà una Prova de Diagnòstic Lingüístic (PDL) d'anglès pròpia del Programa d’Ensenyament d’Idiomes de la UPF per poder adreçar els interessats als nivells adequats. Per realitzar els altres cursos, no és necessari realitzar una prova de nivell de manera prèvia.

Dates de les proves d'anglès: 23 de setembre, 4 i 5 d'octubre.  Cal inscriure's  a una de les sessions següents:

Es comunicarà als interessats si han obtingut la plaça dies abans del període de matriculació, que serà a partir del 22 de setembre de 2016. 

*Prova obligatòria en els cursos d’anglès per a tothom, a excepció de si es disposa d’un certificat de nivell. Els estudiants que ja hagin participat dels cursos en anys anteriors, o iniciïn els estudis al TecnoCampus en el curs 2016-2017, no caldrà que la tornin a fer. Només serà necessari que adjuntin la documentació en el moment de realitzar la preinscripció.

Per a més informació: aulaIdiomes@tecnocampus.cat

Consulta el resultat de la teva PDL

Assignació de nivell, professor/a i aula  (actualitzat el dia 10/10/2016)

Idiomes i nivells