Aula Oberta d'Idiomes del TecnoCampus

El TecnoCampus organitza regularment cursos d’idiomes adreçats als estudiants universitaris de grau. Aquests cursos, que tenen l’aval de la Universitat Pompeu Fabra, s’obren a tots els ciutadans (majors de 18 anys) que desitgin aprendre idiomes en el marc universitari.

Tots els cursos són impartits per un equip docent sota la direcció del Programa d’Ensenyament d’Idiomes de la UPF.

Informació general

Durada: Cada curs s’estructura en 90h presencials i 60h de treball autònom per any.

Calendari: Les classes presencials comencen el dia 25 de setembre del 2018 i finalitzen el 17 de juny del 2019. Consulta calendari acadèmic

Places: Les places són limitades, màxim 30 estudiants. Per iniciar qualsevol dels cursos cal un mínim de 15 inscripcions.

Certificació: La superaicó dels cursos permet obtenir un certificat avalat per Idiomes UPF. Els certificats, amb la garantia de reconeixement UPF, acrediten el tipus de curs, el nombre d'hores i el nivell establert dins del Marc europeu comú de referència.

Preus

Prova de nivell (PDL): 15€*

Consulta el resultat de la teva PDL

Inscripció: 540€

Certificat: 30€ (preu orientatiu)

Procés d’inscripció

  • Pre-Inscripció entre el 3 i el 13 de setembre del 2018 (pre-matricula a l'aula oberta)
  • Realització de la Prova obligatòria de Diagnòstic Lingüístic (PDL) d'anglès pròpia del Programa d’Ensenyament d’Idiomes de la UPF per poder adreçar els interessats als nivells adequats. 

Dates de les proves d'anglès: 17 de setembre matí17 de setembre tarda  i  21 de setembre matí  (data límit per inscriure's 13 de setembre de 2018)
Exemptes de la prova
-Si es vol realitzar un curs d'idioma diferent de l'anglès.
- Ja es disposa d'un certificat de nivell. Cal adjuntar-lo en la pre-inscripció.
- Es va participar en cursos anteriors a l'Aula oberta.
- Estudiants que inicien els seus estudis al TecnoCampus en el curs 2018/19 i ja hagin estat assignats per fer la PDL amb la seva escola.

NOTA: La realització de la prova no assegura l'obtenció de la plaça als cursos.

  • Entre el 24 de setembre al 6 d'octubre del 2018 s'informarà als pre-inscrits de la plaça assignada en funció de les preferències expressades i en cas d'acceptació es procedirà a la matriculació i es podran incorporar d'immediat al curs.
    Nota: A l'assignació de places tenen prioritat els estudiants Tecnocampus i ALUMNI i posteriorment s'aplica el criteri d'ordre d'inscripció. 

Per a més informació: aulaIdiomes@tecnocampus.cat

Assignació de nivell, professor/a i aula (actualitzat 9 d'octubre del 2018)

Idiomes i nivells pel curs 2018/19