Altres activitats

 • 1
  EXPOSICIONS AL CAMPUS

  Al TecnoCampus disposem de diferents espais on poder exposar-hi ART. Us donem l’oportunitat de presentar la vostra proposta expositiva.

  Si esteu interessats en exhibir alguns materials podeu fer la vostra proposta accedint al HELPDESK  sol·licitant aquesta petició seleccionant CULTURA.

  Us demanarem com a condició que totes les propostes expositives hauran d’anar acompanyades d’un text introductori que contextualitzi les obres (temàtica, tècnica, intencionalitat...).

 • 2
  TEDx TecnoCampus

  TEDx TecnoCampus és una plataforma d'esdeveniments independents que pretén crear una trobada única, on es comparteixin idees, reflexions i coneixements.

  Pots contactar-hi a tedxupftecnocampus@gmail.com

 • 3
  LLISTA D’EQUIPAMENTS CULTURALS : MUSEUS + TEATRES + CINEMA+ ETC

  Fes una ullada de tots els espais cultural de la Ciutat i crea el teu propi itinerari cultural. Viu Mataró  i CONNECTAT a la CULTURA  a només un clic.

 • 4
  FESTIVALS + Premis i convocatòries

  FESTIVAL LAVS és una proposta multidisciplinària que té com a objectiu oferir un espai als creadors visuals i sonors on poder mostrar la seva obra. Més informació a https://lavs.cat

  PANÒPTIC: FESTIVAL DE CINEMA DE MATARÓ  és un festival de cinema i arts visuals que mira el món contemporani posant l’accent en el binomi tecnologia-societat. Més informació aquí.
   
  MERCAT DEL FILM és la mostra de producció audiovisual de factura mataronina que posa en valor la producció audiovisual local. Més informació aquí
 • 5
  VIU MATARÓ

  Mataró té un patrimoni molt ric, i juntament amb l'activitat museística i artística activa que existeix, es poden realitzar un conjunt de visites i rutes guiades per conèixer la ciutat, la història, l'arquitectura, el vessant marítim, els museus, la natura, la memòria històrica, l'arqueologia... durant tot l'any s'organitzen multitud de visites, en grup o al teu aire, per descobrir aspectes singulars del patrimoni de la nostra ciutat.

  Més informació a un clic!

 • 6
  PROPOSTA CULTURAL UPF
  A continuació us facilitem información cultural que pot ser d'interès i que coordina i organitza UPF al Campus de  Barcelona:
  Inscripció oberta a les proves d'admissió de l'AULA D'ESCENA:
  ORQUESTRA UPF: inscripció oberta durant tot el curs
  COR UPF: inscripció oberta durant tot el curs
  AULA DE TEATRE UPF: inscripció oberta fins al 7 d'octubre del 2021
  Inscripció oberta a l'AULA DE VEU UPF