Altres activitats

 • 1
  Street Dance

  Breakingood s'ha creat per reunir a tots aquells amants de la música que el seu cos els hi demana a crits ballar-la. Els membres del grup saben moltes disciplines i estils de dansa molt coneguts, com: Popping, Locking, Break Dance, Tricking, Hip hop, New style, Free style, Dubsteb dance, Shuffle... Si ja saps ballar d'abans, l'experiència de ballar en grup et serà màgica! Si no saps ballar prou, entre tots t'hi ensenyarem per treure l'artista que portes dins!

  Aquesta activitat és gratuïta, però t'has d'inscriure aqui.

 • 2
  Grup LGBT+

  El Grup LGBT del Tecnocampus és una delegació de l'Associació Universitària LGBT Sin Vergüenza. Sin Vergüenza és una associació universitària de joves gais, lesbianes, persones bisexuals i trans (i persones de qualsevol orientació sexual o identitat de gènere) que busca una completa inserció en la comunitat estudiantil universitària i en la societat en general per mitjà de la lluita contínua contra les discriminacions per raó d'orientació sexual o d'identitat de gènere.

  Pots contactar-hi a mataro@sinver.org

 • 3
  TEDx TecnoCampus

  TEDx TecnoCampus és una plataforma d'esdeveniments independents que pretén crear una trobada única, on es comparteixin idees, reflexions i coneixements.

  Pots contactar-hi a tedxtecnocampus@gmail.com

 • 4
  Generación Marketing

  Generación Marketing és una comunitat d'estudiants del TecnoCampus que té com a objectiu crear una comunitat entorn al marketing i a la universitat, a més d'ajudar als alumnes a crear un bon networtking tant intern com extern a la universitat fent que tothom pugui saber més sobre el marketing compartint coneixements i passant-ho bé.

  Per més informació i inscripcions clica aquí

  Visita la seva revista digital!