SIGMA INDUSTRIAL PRECISION EXPLORA EL MERCAT PORTUGAL AMB EL PROGRAMA GO GLOBAL

Data: 02/04/19

Sigma Industrial Precision, empresa participant a la segona edició del programa d'internacionalització Go Global, fa ús del servei softlanding de Tecnocampus al parc tecnològic de Lispolis a Lisboa amb l'objectiu principal de explorar l’encaix de la seva solució de manteniment predictiu industrial en el sector hidràulic portuguès. 
 
 
 

 


 
ART I BIOTECNOLOGIA PER CREAR JOIES AMB ADN

Data: 25/10/18

L’empresa Orygen, ubicada al Parc TecnoCampus, encapsula l’ADN de persones o mascotes estimades i guarda aquesta emoció en una joia única.
Recentment, ha fet el salt al mercat italià gràcies a l’assessorament rebut en el marc del programa d’internacionalització Go Global del TecnoCampus. En la segona fase d’aquest programa, es centrarà en obrir negoci a França així com consolidar la seva activitat en el mercat Italià.
 
 

 


 

S'OBRE LA SEGONA CONVOCATÒRIA PER A EMPRESES DEL PROGRAMA GO GLOBAL 

Data: 11/6/18

El TecnoCampus obre la segona convocatòria del programa d'internacionalització Go Global, adreçat fonamentalment a empreses instal·lades al parc, però oberta també a altres companyies del territori que vulguin participar-hi. Es tracta d’un programa d’acompanyament en el procés d’internacionalització, orientat al creixement de les empreses a nivell internacional.

 

Veure la notícia

 


 

ARRENCA LA PRIMERA EDICIÓ DE GO GLOBAL, EL PROGRAMA D'INTERNACIONALITZACIÓ PER A EMPRESES

Data: 28/9/17

La primera edició del programa Go Global d’acompanyament en el procés d’internacionalització l té una durada de deu mesos, durant els quals tindran lloc cinquanta hores de consultoria per part de la xarxa de consultors experts en internacionalització de TecnoCampus. Es tracta d'un programa a mida, adaptat a les necessitats de les empreses, en funció de la seva situació actual i dels mercats o països que vol abordar.

 

Veure la notícia

 


 

LA PRESENTACIÓ DEL PROGRAMA GO GLOBAL REUNEIX UN CENTENAR D'EMPRESARIS

Data: 28/4/17

 
El programa Go Global de suport a la internacionalització d'start-ups i petites i mitjanes empreses s'ha presentat aquest migdia en una sessió que ha reunit un centenar de persones. La directora de l'Àrea d'Empresa i Emprenedoria del TecnoCampus, Emma Feriche, ha destacat que el programa desenvolupa una metodologia pròpia, aporta valor a les empreses i els facilita l'entrada a mercats madurs com l'italià, el francès, el portuguès, l'alemany o el nord-americà.
 
 
 
 

 
EL TECNOCAMPUS ENGEGA UN PROGRAMA D'INTERNACIONALITZACIÓ ADREÇAT A EMPRESES

Data: 28/4/17

El TecnoCampus posa en marxa un programa d'internacionalització adreçat fonamentalment a les 120 empreses instal·lades al parc, però oberta també a altres companyies que vulguin participar-hi. El Go Global és un programa d’acompanyament en el procés d’internacionalització orientat al creixement de les empreses a nivell internacional.