UNA ÀMPLIA XARXA DE PARCS EMPRESARIALS

 • 1
  Parc Toulon VAR Technologies Innovation

  El Parc Toulon VAR Technologies Innovation de Toulon té una trajectòria de més de 25 anys d’experiència acompanyant i allotjant empreses a la regió de VAR. A través dels seus experts del  reconegut « Pool de Talent », tindràs un instrument ideal per abordar el mercat del sud de França.

  Pots descobrir més detalls sobre el Parc Toulon VAR Technologies Innovation, Clic aquí

 • 2
  Adlershof Technology Park

  L' Adlershof Technology Park, situat a prop de Berlín, és un del 15 parcs tecnològics més grans del món. Amb més de 1.000 empreses ubicades al parc, abraça una àmplia gamma de sectors: òptica, fotònica, microsistemes, tecnologies de la informació, biotecnologia, energies renovables, fotovoltaics…i ocupa un espai de més de quatre quilòmetres quadrats.

  Pots descobrir més detalls sobre Adlershof Technology Park, Clic aquí

 • 3
  Pol Tecnològic de Lisboa

  El Pol Tecnològic de Lisboa dóna cabuda a més de 150 empreses, amb un total de 1.500 col·laboradors i una facturació superior als 100 milions d´euros. La seva forta vinculació amb l´ecosistema emprenedor de Lisboa, les seves relacions institucionals , el seu equip i la seva àmplia experiència fan de Lispolis un soci molt valuós.

  Pots descobrir més detalls sobre el Parc Pol Tecnològic de Lisboa, Clic aquí                                                    

 • 4
  Kilometro Rosso

  Kilometro Rosso, situat prop de Bergamo, a la regió de  la Lombardia, una de les més dinàmiques d’Itàlia, ha esdevingut un del principals parcs científics italians. S’hi han establert importants iniciatives d´investigació, desenvolupament i producció d´alta tecnologia i serveis avançats que donen feina a més de 1.500 persones.

  Pots descobrir més detalls sobre el Parc Kilometro Rosso en aquest enllaç, Clic aquí

 • 5
  South Florida

  El Research Park at Florida Atlantic University va ser creat el 1985 amb l’impuls de l’administració pública dels comptats de Palm Beach i Broward. Allotja empreses tecnològiques de diferents sectors com salut, esport, telecomunicacions,... Disposen de la primera Incubadora d’Emrpreses Tecnològiques de la regió que engloba la xarxa de Business Angels, l’Institut de Transferència Tecnològica i Centres de Recerca Tecnològica.

  Pots descobrir més detalls sobre el Parc South Florida en aquest enllaç, Clic aquí

 • 6
  UNNOBA

  La Universitat Nacional del Nord-oest de la Província de Buenos Aires (UNNOBA), una de les més connectades amb el territori. Està involucrada en els sectors d'alimentació, biotecnologia tèxtil i Tic. A més, té àmplies connexions amb institucions econòmiques i associacions empresarials.

  Pots descobrir més detalls sobre la universitat UNNOBA, Clic aquí.

 • 7
  UDEP

  La Universitat de Piura (UDEP), situada a Perú, vinculada amb la incubació d'empreses, acceleració i innovació. Està especialitzada en economia digital i base tecnològica, amb forts vincles amb el teixit productiu de la regió, amb les universitats i les xarxes d'inversors.

  Pots descobrir més detalls sobre la universitat UDEP, Clic aquí.

 • 8
  ICESI

  La Universitat ICESI, una prestigiosa universitat de Cali (Colòmbia) amb múltiples titulacions. Està fortament orientada a l'empresa i lliga les connexions entre empresa-innovació i talent. Així mateix, és una xarxa empresarial molt significativa de l'economia del país.

  Pots descobrir més detalls sobre la universitat ICESI, Clic aquí.

 • 9
  UDEC

  La Universitat de Concepción (UDEC), una prestigiosa universitat de Xile amb múltiples titulacions. Està molt orientada al món start-up amb programes d'acceleració amb Babson College. També, és una llançadora-acceleradora de reconegut prestigi al seu país.

  Pots descobrir més detalls sobre la universitat ICESI, Clic aquí.