PÍNDOLES FORMATIVES DE SUPORT A LA INTERNACIONALITZACIÓ

 
El TecnoCampus posa a disposició de la indústria del Maresme un programa de suport i acceleració de la internacionalització de les empreses. Oferim serveis personalitzats de la mà de professionals experts acreditats per TecnoCampus. 
 

QUINA ÀREA NECESSITES REFORÇAR?

 • 1
  DIAGNOSI PRESÈNCIA DIGITAL

  Vols realitzar un primer diagnosi de la presència digital de la teva empresa? Amb aquesta sessió farem un anàlisi de la pàgina web, presència a xarxes socials i comparatives amb el sector. 

   
  Hores: 5h 

  RESERVA LA TEVA SESSIÓ

 • 2
  DIAGNOSI D'INTERNACIONALITZACIÓ

  Per a empreses que vulguin analitzar les aptituds exportadores de la seva empresa. Durant aquest assessorament es fa un diagnosi de la situació actual de l’empresa, i s’analitzen quines àrees necessiten ser reforçades a l’hora de començar l’activitat exportadora. 

 • 3
  DISSENY I EXECUCIÓ PLA D’ACCIÓ
  Assessorament en comerç internacional amb l’acompanyament d’un expert amb una àmplia trajectòria internacional que els ajudarà en la realització i implementació del pla de promoció internacional. Cada start-up podrà seleccionar el consultor que més li convingui de la xarxa de consultors. L’expert escollit és la persona que els guiarà al llarg del programa, orientant a l’equip en l’execució del pla d’actuació i actuant de facilitador de recursos i contactes.
  Hores: 50h

  Contacta'ns

 • 4
  ASSESSORAMENT EN MÀRQUETING DIGITAL
  Assessorament en màrqueting digital internacional per part d’un expert acreditat del TecnoCampus. Es procedirà amb un anàlisi de la situació actual de l’empresa i es plantejarà una estratègia d’acció. El consultor assistirà a l’empresa en la implementació del pla d’acció. 
   
  Hores: 20h

  Reserva la teva sessió