A la UACU volem fomentar la pràctica esportiva dels nostres estudiants, creant equips, organitzant campionats interns i facilitant la participació en les competicions. En aquest apartat podràs trobar diferents activitats esportives com:

 • Abonament anual esportiu

  El TecnoCampus aposta per l'esport amb un abonament esportiu per estudiants del centre en col·laboració amb diferents clubs esportius de Mataró, de la mà de l'associació Junts per l'Esport. Només per 55€!

  APUNTA'T-HI
 • Futbol

  El futbol 7 és una modalitat de futbol que es practica entre dos equips, que juguen amb 7 membres de cada un al camp. Les activitats esportives organitzades pel TecnoCampus són de caire social i festiu. 

  APUNTA'T-HI
 • Pàdel

  El TecnoCampus, en col·laboració amb Junts per l'Esport, organitzem una Lliga de Pàdel, per a poder gaudir de l'esport, l'exercici físic i passar-ho bé.

  APUNTA'T-HI
 • Voleibol

  L'activitat de voleibol és un esport mixt que es juga en grups de 4 persones màxim (els equips poden ser de més jugadors, però al camps només hi poden haver 4 persones).

  APUNTA'T-HI!
 • Altres activitats i lligues

  El TecnoCampus també duu a terme altres activitats esportives, com poden ser el Club de Running, tennis taula i competicions esportives de la UPF i de la UPC.

  APUNTA'T-HI!

TecnoCampus pone en marcha un abono deportivo para estudiantes del TecnoCampus en colaboración con diferentes clubs deportivos de Mataró. Este abono anual, a un precio muy competitivo de 55€, te permitirá acceder a las instalaciones deportivas y a determinadas actividades dirigidas con una oferta que se concretará a principios de cada curso.

Además, podrás participar en equipos de fútbol 7, voleibol, pádel, tenis mesa, running, deportes náuticos, roller-city, handbol playa y rugby playa, entre otros.

Para participar solo tienes que inscribirte

ME APUNTO!