El TecnoCampus aposta per l'esport amb un abonament esportiu per estudiants del centre en col·laboració amb diferents clubs esportius de Mataró, de la mà de l'associació Junts per l'Esport. Aquest abonament anual, a un preu molt competitiu de 59€ per tot el curs del 16 de setembre al 15 de juny, et permetrà accedir a les instal·lacions esportives, a determinades activitats dirigides i la possibilitat de participar en les diferents lligues esportives universitàries que s’organitzaran conjuntament amb els clubs.

 

Per a accedir als centres, aquest any hauràs d'utilitzar el carnet digital d'Estudiant, on s'indiqui que ets membre de Junts per l'Esport i pots fer ús dels serveis de l'Abonament Esportiu. A partir del 16 de setembre, ho tindràs disponible a l'aplicació mòbil del TecnoCampus, i a la web, en 7 dies hàbils des del moment en que es rep el pagament. Informa't on descarregar l'aplicació i com funciona aquí.

Clubs

 • 1
  Centre Atlètic Laietània

  Dilluns a divendres: pistes de pàdel de 9.00 a 18.00h, pistes de tennis i frontó de 9.00h a 18.00h. Les pistes s'han de reservar al 927904740. S'han de reservar el dia anterior al partit amb noms i cognoms del jugadors i s'haurà de presentar el carnet de Junts per l'Esport.

 • 2
  Estadi Municipal d'Atletisme

  De 15.00h a 17.00h cada dia de Dilluns a Divendres.

 • 3
  Camp Municipal Futbol del Pla d'en Boet

  Dimarts, dimecres, dijous i divendres de 12.00h a 15.30h per a les activitats de Futbol 7. Competició anual del 9 de gener al 18 de maig. Lliga de Futbol 7

 • 4
  Centre Natació Mataró

  Horari d'entrada: Dilluns a Divendres (Entrada des de 7.00h fins les 14.55h [Un cop entreu us podeu quedar a la tarda]) i caps de setmana (Dissabte i diumenge, ús segons horari instal·lacions). Per accedir al Centre Natació Mataró cal registrar-se i adquirir la polsera individual d’accés que té un cost de 2,5 euros. Els estudiants podran fer ús lliure de totes les instal·lacions però no participar a les activitats dirigides, excepte aquelles que s'organitzin específicament per aquest fi. L'ús de les instal·lacions i serveis es regirà per les normes i procediments recollits al reglament de règim intern i que són d'obligat compliment pels associats. L’accés a les instal·lacions es pot limitar en cas d’afluència alta

Durant la temporada 2019-20 s'oferiran diferents activitats i serveis esportius. Inicialment es preveuen les següents:

 • Lliga de Futbol7
 • Lliga de Pàdel
 • Club de Running
 • Club de Ioga
 • Activitats de fitness a Tecnocampus
 • Vòlei-platja

A QUÈ ESPERES?

INSCRIU-T'HI

Política de cancel·lació i devolució de l’abonament

Un cop s’ha realitzat la inscripció al programa Junts per l’Esport només serà possible aconseguir el reemborsament íntegre de l’abonament en els següents casos:

 • En cas que l’estudiant hagi cursat una sol·licitud de renúncia dels estudis de grau i aquesta hagi estat acceptada.
 • En cas que l’estudiant hagi estat reassignat per l’Oficina d’Accés a la Universitat a un altre centre.

Vols més informació?

CORREU