Dins del paraigües del desenvolupament d’oportunitats per als joves del territori, promoure la innovació, i liderar l’esperit emprenedor, “Steam TecnoCampus” aglutina una sèrie d’iniciatives i projectes amb la intenció de promoure tant les vocacions tecnològiques, com l’empoderament tecnològic. L’objectiu d’aquestes iniciatives son tant els actuals estudiants universitaris, com els estudiants pre-universitaris, i de retruc la ciutadania del territori.

Actualment els projectes liderats per l’equip Steam son:

 • TecnoGirl

  Té com a objectiu principal divulgar la ciència i la tecnologia entre els estudiants de secundària, especialment a noies entre els 12 i 18 anys, per contribuir a posar fi a la bretxa de gènere que hi ha en professions d’aquest àmbit.

  Accedeix
 • Campus Xnergic

  És un moviment creat en un entorn universitari que pretén despertar vocacions tecnològiques en joves entre 12 i 18 anys. L'objectiu és donar a conèixer, de manera pràctica (learning by doing), les possibilitats que ofereix la tecnologia.

  Accedeix
 • FabLab TecnoCampus

  És un espai de creació i de desenvolupament d’activitats vinculades a la tecnologia i a la fabricació digital. També és un punt de trobada local on es reuneixen perfils diversos per compartir coneixement i generar-ne de nou amb caràcter interdisciplinari.

  Accedeix
 • Install Party

  És una festa entorn la tecnologia que reuneix estudiants, centres educatius i empreses per posar en comú projectes tecnològics. S'organitzen activitats per gaudir de la tecnologia: tallers, taules rodones, concursos, exposicions i més.

  Accedeix