Coordinació

Lorena Molina Raya:Directora acadèmica i coordinadora del postgrau. Infermera. PhD student en el programa de Biomedicina de la UPF. Màster Universitari de Lideratge i Gestió dels Serveis d’Infermeria. (UB). Cordinadora i docent del Grau en Infermeria de Tecnocampus Mataró (UPF). Infermera al serveis d’urgència de BSA i infermera del Sistema d’Emergències Mèdiques de Barcelona SEM.
 
Francesc Carmona Jiménez: Llicenciat en Medicina i Cirurgia General per la UB. Especialista en Medicina Familiar i Comunitària, Hospital Vall d’Hebron. Màster Oficial en Atenció Integral al Pacient Crític i Emergències. UB. Metge del Sistema d’Emergències Mèdiques de Barcelona. Metge del “MotoGP World Championship Medical Team” . Secretari del Consell Català de Ressuscitació. Formador de formadors en Suport Vital Bàsic, Immediat, Avançat i Avançat en Trauma del Consell Català de Ressuscitació. Coordinador del Grupo de Treball en Suport Vital Avançat del Consell Català de Ressuscitació. Membre del Grup de Treball en Suport Vital Avançat del European Resuscitation Council.

Professorat

El professorat del curs s'estructura en funció de les categories del "Consejo Español de RCP i del CCR", creat a tal efecte i que es correspon amb les categories de l'ERC, del qual el curs és equivalent.
- Instructor-Director: metges que han realitzat el curs d’instructors, dins de la cadena de formació de formadors; poden dirigir i impartir qualsevol curs de Suport Vital, inscrits en el Registre de l’European Resuscitation Council.
- Instructors: personal mèdic i d'infermeria, que han realitzat el curs d'instructors, dins de la cadena de formació de formadors; poden dirigir i impartir qualsevol curs de Suport Vital Avançat, inscrits en el Registre de l'European Resuscitation Council o des del Consejo Español de Resucitación. 
 

.En curs estàndard es manté una relació professor/alumne de 1/6-8. En un curs estàndard per a 28-24 alumnes, amb una ratio mínima de 2 instructors per cada grup de 6-8 alumnes.