INSTAL·LACIONS

Les instal·lacions del Tecnocampus ocupen prop de 50.000 m2 a primera línea de mar, a l’entrada de Mataró des de Barcelona i a 15 minuts a peu de l’estació de ferrocarril que uneix Barcelona i Mataró, amb una freqüència d’un tren cada 10 minuts.

Les instal·lacions, de recent construcció, van ser inaugurades el 2010, i estan formades per una zona de campus, que es la seu de les diferents escoles superiors, i una zona de parc, que es seu d’un centenard’empreses innovadores.

L’edifici del campus és, a més, la seu de CETEMMSA, centre de transferència tecnològica i recerca aplicada molt vinculat a l’àmbit industrial, teixits intel•ligents, printed electronics i wearable. L’edifici del parc és la seu de la Fundació TicSalut, centre de referència en Tecnologies de la Informació i la Comunicació aplicades a la salut i a l’entorn sanitari a Catalunya.

Les aules, totes elles equipades amb clima, àudio i vídeo, a més de xarxa i accés per a portàtils, permeten fer un ús intensiu de la xarxa com element pedagògic. Les intensificacions, en grups reduïts, es fan en espais de seminaris i en els 12 laboratoris.

 

TOUR VIRTUAL