Preincubadora

És un espai i un programa gratuït de localització i acompanyament de projectes d’emprenedoria universitària provinents del TecnoCampus. Els projectes ja han hagut de desenvolupar la proposta de valor i concretar el model de negoci, a més a més que el seu time to market sigui inferior a un any. 

 Accedir a la Preincubadora

 

 

Sala amb Macs 

Està equipat amb 23 iMacs i7 de 21.5’’ Retina 4 K i 4 IMacs 27’’ i5. Es un aula pensada especialment per a suportar programes d’edició i postproducció audiovisual –Final Cut X, DaVinci Resolve, Avid Media Composer i ProTools-  aixi com  programes per a generació de contingut en VFX i 3D –Nuke, After Effects-. 

 

Business Lab 

Es tracta d’un espai que possibilita dinàmiques de treball en equip o una classe grupal en un entorn diferent, gràcies al seu equipament i disposició, que afavoreixen la creativitat. 

Està concebuda per crear un ambient informal i còmode per fomentar la creativitat i el desenvolupament creatiu d’equips multidisciplinaris.  

És un espai tipus àgora que permet dinàmiques de debat, de teambuilding, d’exposició i balanç d’equips. Un espai amb infinites possibilitats.  

Accedir al Business Lab

Biblioteca 

La Biblioteca és un servei del TecnoCampus a la seva comunitat educativa que disposa d'espais de treball i d’estudi en silenci, així com un fons bibliogràfic adient als estudis que s’imparteixen. 

L’accés és lliure per a estudiants i exestudiants, personal docent i personal d’administració i serveis. Està integrada al Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya. 

A més, a la biblioteca podràs reservar espais i accedir a tot tipus de recursos d’informació (també d’altres universitats). 

 Accedir a la biblioteca

Servei de préstec de material audiovisual

Per donar suport a les pràctiques docents d’audiovisuals, es disposa d’un servei de préstec als estudiants que disposa de: kits de vídeo (càmera, bateries, micròfon, auricular i cablejat divers), kits fotogràfics (càmera, bateria, carregador i lent intercanviable, trípode, memory card, para-sol i cables varis), trípodes, steadycam, kit de Microfonia per a bateria, kits d’àudio(taula de so, DI, auriculars, amplificador d’auriculars, cables diversos), kits de gravació (gravadora, micro, cablejat vari), perxes, peus de micròfon, auriculars, amplificadors d’auriculars, DI’s, paravents i micròfons.

Accedir a Sermat