Biblioteca-Crai

Actualment ─i fins el 8 d’octubre─ la Biblioteca obre de 9:30 a 14 hores i de 15 a 18 hores. A partir de l’11 de setembre, l’horari serà de 9 a 21 hores.

La Biblioteca obre les portes amb limitació d’aforament i serveis.

L’accés a la Biblioteca es fa pel carrer Tordera i és exclusiu per a la comunitat universitària. Cal mostrar la identificació del TecnoCampus al taulell de la Biblioteca.

L'entrada i ocupació es realitza presencialment sempre i quan hi hagi lloc. Es poden ocupar les sales generals en un 70% de l'aforament, i s’han d’utilitzar només les cadires i taules marcades com a disponibles. Les sales d’ordinadors romanen tancades. Les sales d’estudi es poden reservar presencialment, per telèfon o a través del formulari web. El seu aforament màxim és de 4 persones.

El servei de préstec i devolucions funciona amb normalitat, però amb algunes limitacions de quarantena. Temporalment, si es necessita un document que no hi ha a la Biblioteca, ja no es pot demanar per préstec consorciat (PUC), sinó que s’ha de demanar per préstec interbibliotecari (PI). Quant als serveis en línia, entrant a l’apartat Biblioteca-CRAI de l’eCampus, podreu visualitzar diferents bases de dades des de casa. També podreu accedir al servei d’obtenció de documents, per a demanar articles de revistes no disponibles a les bases de dades. A més, teniu accés al Repositori Digital del TecnoCampus, a través de la pàgina web de la Biblioteca

L’ús de la mascareta és obligatori durant tota l’estada a la Biblioteca.

Cal seguir les instruccions de senyalística i mantenir la distància de seguretat, per al correcte flux d’entrada i sortida de la Biblioteca, i per a l’espera al taulell.

Per a més informació i/o suggeriments, podeu adreçar-vos aquí.

 

IMPORTANT: Calendari de la Biblioteca-CRAI del curs 2021-2022

Calendari curs 2020-21, subjecte a possibles canvis per la situació actual de pandèmia.

Recursos d'Informació - Catàleg

El catàleg és l'eina que permet conèixer quins són els recursos d'informació disponibles per a la seva consulta i préstec.

TecnoCampus desde casa

"Recursos electrònics d'accés lliure per Covid-19”: La Biblioteca-CRAI ha publicat un recull de recursos electrònics en obert disponibles durant la pandèmia de la Covid-19.

Accedeix als recursos en accés obert

Altres recursos

La biblioteca CRAI t'ofereix altres opcions per cercar la informació que necessites

Accedeix a la resta de recursos

Serveis - Prèstec

La Biblioteca CRAI posa a disposició el servei de préstec de documents del Tecnocampus, el préstec de documents d’altres universitats catalanes i el servei d’obtenció de documents que no estan disponibles per les vies habituals.

Accedeix als serveis