Biblioteca-CRAI

L'horari habitual de la Biblioteca és de dilluns a divendres de 8:30 a 21h

S'entra a la Biblioteca-CRAI pel pis superior (costat de Recepció). 

L'accés també és lliure per a estudiants d’altres universitats i per al públic en general. Malgrat això, en època d’exàmens es restringeix l’entrada a la comunitat universitària del TecnoCampus, que haurà de portar el carnet de la universitat o tenir descarregada l'aplicació "TecnoCampus estudiants".

Les sales d’estudi es poden reservar presencialment, per telèfon o a través del formulari web. El seu aforament màxim és de 6 persones.

Temporalment, si es necessita un document que no hi ha a la Biblioteca, ja no es pot demanar per préstec consorciat (PUC), sinó que s’ha de demanar per préstec interbibliotecari (PI). Quant als serveis en línia, entrant a l’apartat Biblioteca-CRAI de l’eCampus, podreu visualitzar diferents bases de dades des de casa. També podreu accedir al servei d’obtenció de documents, per a demanar articles de revistes no disponibles a les bases de dades. A més, teniu accés al Repositori Digital del TecnoCampus, a través de la pàgina web de la Biblioteca

Calendari i horari de la Biblioteca-CRAI del curs 2022-2023

Buscabib

Cercador de recursos d'informació

Buscabib és l’eina que en una sola caixa de cerca permet realitzar cerques de manera simultània a tota la col·lecció de la Biblioteca-CRAI del TecnoCampus, sigui del suport i tipologia que sigui. Com ara: llibres, revistes, articles de revista, audiovisuals, etc.

TecnoCampus des de casa

"Recursos electrònics d'accés lliure per Covid-19”: La Biblioteca-CRAI ha publicat un recull de recursos electrònics en obert disponibles durant la pandèmia de la Covid-19.

Accedeix als recursos en accés obert

Altres recursos

La Biblioteca-CRAI t'ofereix altres opcions per cercar la informació que necessites

Accedeix a la resta de recursos

Serveis - Préstec

La Biblioteca-CRAI posa a la teva disposició: el servei de préstec de documents del TecnoCampus, el préstec de documents d’altres universitats catalanes i el Servei d’Obtenció de Documents que no estan disponibles per les vies habituals.

Accedeix als serveis