Reserva d'espais de la Biblioteca

Reserva les sales de treball en grup de la Biblioteca.

nom
EL dia i hora estan condicionats als horaris de la Biblioteca-CRAI

Espais de treball individualitzats

  • La Biblioteca-CRAI disposa de 7 sales de treball en grup. Aquests espais, que són d’accés restringit als usuaris vinculats al TecnoCampus, es poden ocupar durant 2 hores per a un màxim de 6 persones per sala. Funcionen sota cita prèvia, i és necessari que el personal de la Biblioteca hagi confirmat la disponibilitat de la petició de reserva, per tal que l’usuari es pugui assegurar que s’ha atès la seva petició.

Espai Expositors

A la planta inferior, hi ha un espai destinat a l’exposició de novetats bibliogràfiques, efemèrides i celebracions destacades.

Sales d'ordinadors

De manera temporal, les sales d'ordinadors només funcionen com espais d'estudi, ja que no disposen d'ordinadors. No obstant això, sí que es pot imprimir a les sales 1 i 3, si l’estudiant porta el seu propi ordinador portàtil, tauleta tàctil o mòbil.

Sales d'ús general

L'accés a les sales generals de la Biblioteca és lliure per a la comunitat del TecnoCampus i, també, per als usuaris externs. Malgrat això, en època d'exàmens, l'accés queda restringit als estudiants del TecnoCampus.