Reserva d'espais de treball en grup

Espais de treball d'ús preferent per a grups. L'horari habitual és de dilluns a divendres 8:15 a 20:45h. Hi poden haver modificacions en períodes especials (època d'exàmens i dies no lectius). Consulta l'horari de la Biblioteca aquí.

La reserva estarà feta un cop hagis obtingut la resposta de confirmació per part de la Biblioteca. Fora de l'horari habitual de la Biblioteca, no es contestaran reserves via formulari.

Pots consultar el reglament aquí.

 

 

nom
L'acceptació de la reserva està condicionada a la disponibilitat de la Biblioteca.
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.

Espais de treball en grup

Hi ha 7 espais de treball en grup que són d’accés restringit a les persones usuàries vinculades al TecnoCampus. Pots consultar el reglament aquí.

Sales d'ordinadors

Es disposa de dues sales d'ordinadors, una a cada planta. També hi ha una impressora a cadascuna de les sales.

Sales d'ús general

L'accés a les sales generals de la Biblioteca és lliure per a la comunitat del TecnoCampus i per a persones externes. Malgrat això, si s'arriba a l'aforament màxim, la comunitat del TecnoCampus té prioritat per usar les instal·lacions.

Sales grans de treball

Hi ha dues sales grans per treballar en grups de fins a 8 persones. Es disposa de taules de diferents mides, per poder gaudir d'un espai funcional.