Recursos d'informació

 • Cercador Buscabib

  A través del Buscabib, és possible renovar préstecs, reservar documents, accedir als recursos electrònics, guardar cerques o exportar referències a qualsevol gestor bibliogràfic.

  Accés al Buscabib

   

   

 • Bases de dades

  La Biblioteca-CRAI ofereix diverses bases de dades d’accés exclusiu a la comunitat universitària, a través de l’eCampus i del cercador Buscabib.

  Accés a l'eCampus

  Accés a les bases de dades des de fora del TecnoCampus

 • Repositori institucional

  Al Repositori Digital del TecnoCampus es poden localitzar els treballs acadèmics de l'alumnat que ha autoritzat la seva difusió. També s'hi estan introduint les publicacions científiques del personal docent i investigador (PDI) d'aquesta institució.

  Accés al Repositori

   

Repositoris cooperatius del CSUC

Recercat (Dipòsit de la Recerca a Catalunya)

Conté literatura de recerca produïda a universitats i centres de recerca.

Ves-hi

TDX (Tesis Doctorals en Xarxa)

Permet realitzar cerques al text complet de les tesis, per autor/a, director/a, títol, matèria de la tesi, universitat i departament on s'ha llegit, any de defensa, etc.

Cerca al CCUC

MDX (Materials Docents en Xarxa)

Facilita l'accés a materials i recursos digitals docents de les universitats que hi participen.

Ves-hi

RACO (Revistes Catalanes amb Accés Obert)

Permet consultar articles a text complet de revistes científiques, culturals i erudites catalanes.

 

Ves-hi

Altres recursos

ARXIV.ORG

Repositori que recull uns 987.801 documents en accés obert i prepublicacions referents a física, matemàtiques, informàtica, biologia quantitativa, finances i estadística.

Accedeix

BiblioPRO

Base de dades en accés obert que ofereix qüestionaris en castellà de Resultats Percebuts per Pacients (PRO - Patient Reported Outcomes). Ofereix més de 500 qüestionaris.

Accedeix

Biomed Central

Servei de publicació en línia i obert d'articles de recerca sobre tots els camps de la biologia i la medicina (Medicina)

Accedeix

Cochrane Library Plus

Conjunt de bases de dades bibliogràfiques, de resums i d'articles a text complet sobre medicina basada en l'evidència. (Medicina)

Accedeix

Core

Recol·lector mundial de documents científics

Accedeix

Dialnet

Base de dades de sumaris de revistes en espanyol. Et permet seleccionar revistes i rebre avisos per correu electrònic amb els sumaris dels nous números que apareixen de les revistes que has seleccionat. També et permet sol•licitar el text complet dels articles per mitjà del servei d'obtenció de documents de la Biblioteca.

Accedeix

Doab

Directori de llibres en accés obert. El recurs ofereix accés a continguts acadèmics a text complet que es poden descarregar. 

Accedeix

Driver

Xarxa de repositoris digitals amb contingut de totes les disciplines acadèmiques, amb més de 3,5 milions de publicacions científiques, on es troben articles de revistes, tesis, llibres, conferències, informes, etc. Es realitza una recollida regular dels principals repositoris procedents de 38 països.

Accedeix

Europeana

És un portal d'Internet que dóna accés a milions de llibres, pintures, pel·lícules, objectes de museu i documents d'arxiu que han estat digitalitzats per tot Europa. 

Accedeix

Ideas

Economics and finance research Base de dades bibliogràfica i molt exhaustiva sobre economia i finances elaborada pel Banc de la Reserva Federal de St. Louis als Estats Units. Permet navegar per tipologia documental així com identificar autors, institucions i altres actors rellevants en el camp de l’economia.

Accedeix

Inebase

L'Institut Nacional d'Estadística (INE) elabora i distribueix les estadístiques oficials a Espanya. INEbase és el sistema que utilitza l'INE per a l'emmagatzematge de la informació estadística a internet. Conté tota la informació que l'INE produeix en formats electrònics: cens de població i habitatges, informació estadística per sectors, Espanya en xifres, dades conjunturals, dades municipals, etc.

Accedeix

NORM@DOC

Cerca normativa i doctrina d'economia i hisenda en aquesta base de dades del Ministeri d'Hisenda i Administracions Públiques. Permet buscar per títol, nom de la norma i data de la disposició, i filtrar per departament, organisme, secció, rang i matèria per a una cerca més precisa. 

Accedeix

OECD TAX DATABASE

Base de dades amb informació comparativa d'un ampli ventall d'estadístiques fiscals dels trenta-quatre països membres de l'OCDE: ingressos tributaris, impostos sobre la renda personal, altres pagaments obligatoris no fiscals, impostos sobre la renda corporativa i el capital, i impostos sobre el consum.

Accedeix

Recolecta

És una plataforma que agrupa a tots els repositoris científics nacionals y que facilita serveis a gestors de repositoris, investigadors i als agents implicats en l'elaboració de polítiques.

Accedeix

Scielo

Base de dades que pretén ser un model per a la publicació electrònica cooperativa de revistes científiques centreamericanes i sud-americanes a Internet, proporcionant una solució eficient per tal d'assegurar-ne la viabilitat i l'acessibilitat. 

Accedeix

Teseo

Base de datos de tesis doctorales leídas en las universidades del Estado español.

Accedeix