Buscabib

Recursos d'informació del TecnoCampus

Identifica't amb el teu usuari de l'eCampus per a: renovar préstecs, reservar documents, accedir als recursos electrònics, guardar cerques o exportar referències a qualsevol gestor bibliogràfic.

Préstec Interbibliotecari - PI

Si no trobes un document a la Biblioteca-CRAI, te'l podem fer arribar d'una altra universitat. Temporalment, i fins a nou avís, ja no hi ha la possibilitat de demanar documents per préstec consorciat (PUC), sinó que cal demanar-los per préstec interbibliotecari (PI), a través del Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC).

Servei d'Obtenció de Documents - SOD

  • El Servei d’Obtenció de Documents serveix per demanar articles i capítols de llibre que no estan disponibles a les bases de dades de la Biblioteca-CRAI.

Servei d'Obtenció de Documents

Donar-se d'alta i utilitzar-lo

Eduroam, wifi gratis arreu

Eduroam és una iniciativa de TERENA que facilita la mobilitat dels investigadors i els estudiants europeus, oferint connectivitat 'wifi' en els seus desplaçaments a la resta d'institucions que hi estan adherides. D'aquesta manera, els usuaris de les institucions que participen a Eduroam tenen accés a Internet a través de les xarxes sense fils de la resta d'institucions participants.


El TECNOCAMPUS participa en el projecte d'Eduroam, donant accés als seus propis usuaris i als usuaris d'altres institucions participants també a Eduroam, mitjançant la coordinació del CSUC (Consorci de Serveis Universitaris de Catalunya), que realitza l'enllaç tècnic i administratiu entre les diferents institucions participants en el projecte.

Tota la informació sobre Eduroam i com accedir-hi