Beques i ajuts

 • Els estudiants de màster oficial poden optar a una de les 12 Beques Impulsa TecnoCampus per un valor de 2.000 € cadascuna.
 • Els estudiants de màster oficial poden optar a una beca de col·laboració per realitzar tasques de recerca vinculades als estudis que realitzin.
 • Per a cursar un màster oficial es pot sol·licitar la Beca General del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport (MECD), que comporta l’exempció de pagament dels crèdits matriculats per primera vegada i, si s’escau, ajuts de diversos tipus i quantia en funció de la renda i de la residència.
 • Els estudiants d'un màster o postgrau organitzat per l'Escola Superior de Ciències de la Salut de TecnoCampus poden optar una beca de Fecunmed.
 • El TecnoCampus ofereix ajuts específics concedits per empreses o institucions per a la matrícula en alguns màsters i postgraus o per algun àmbit en concret.

Per a més informació: https://www.tecnocampus.cat/ca/beques

Facilitats de pagament

Màsters Universitaris (oficials)

La universitat ofereix fer el pagament, mitjançant abonaré, transferència o targeta de crèdit de l'import de la matrícula de la següent manera:
 
a) Modalitat de pagament únic, durant els 15 dies següents a la data de formalització de la matrícula.
b) Modalitat de pagament fraccionat:
 • 1/3 de l'import de la matrícula en el moment de formalitzar-la (màxim 15 dies data matrícula)
 • 1/3 de l'import de la matrícula fins el 30 de setembre
 • 1/3 de l'import de la matrícula fins el 30 de desembre
 
Màsters i Postgraus títols propis
 
La universitat ofereix fer el pagament, mitjançant abonaré, transferència o targeta de crèdit de l'import de la matrícula de la següent manera: 
 
a) Modalitat de pagament únic, durant els 15 dies següents a la data de formalització de la matrícula. 
 
o mitjançant finançament.

Finançament 

Si ets estudiant dels centres universitaris del TecnoCampus, t’oferim la possibilitat de pagar en 12 còmodes mensualitats la matrícula dels estudis de Màster i Postgrau, mitjançant el CrediCompte Estudis de Sabadell Consumer:

 • Línia de crèdit sense interès TIN  0,00%  TAE 5,63%
 • Despeses d’obertura del 3% finançades amb les quotes mensuals
 • Oferta vàlida per a matrícules fins a 8.000 €
 • Per a més informació

Programa de Préstecs Universitaris de Postgrau (PREPOST)

És un préstec per a pagar la matrícula de doctorat, máster o postgrau universitari que sigui impartit per una universitat, o per centres adscrits a alguna universitat promogut per l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR) i gestionat per la Caixa d'Enginyers.

Per a més informació: Beques i Ajuts AGAUR

Descomptes

Descomptes per pagament avançat:

Màsters oficials: Si es realitza el pagament de la totalitat de la matrícula abans del 30 de juny, s'aplicarà un 5% de descompte (taxes excloses).

Màsters i postgraus títol propi: Si es realitza el pagament de la reserva de plaça durant el període de preinscripció (juliol i novembre) s'aplicarà un 5% de descompte sobre l'import de la matrícula (taxes excloses).

Consultar a la pàgina web els terminis i modalitats segons tipus de programa.

Recomanem consultar els avantatges que ofereix Alumni TecnoCampus i altres acords i convenis de col·laboració mitjançant els quals aconseguir descomptes.

Bonificacions per a treballadors d’empreses

Les hores presencials de tots els cursos de màster i postgrau es poden bonificar mitjançant la Fundación  Estatal para la Formación en el Empleo (Fundae) com a acció formativa o com a Permís Individual de Formació (PIF) ja que són cursos amb títulació universitària.

El TecnoCampus assessora en la gestió dels tràmits necessaris per a la seva bonificació.