PROFESSORAT

Els docents que impartiran cada temari del postgrau són experts tan professionals del sector com investigadors i professors de l’àmbit.
 
Dra. Alba Pardo Fernández: Coordinadora acadèmica del Postgrau.  Doctora en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport; experta en Salut i qualitat de vida. INEFC Barcelona, UB. Màster europeu European Master in Health and Physical Activity. Rome University; University of Southern Denmark, The German Sport University. Professora del Grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE), Grau en Infermeria i Doble Grau en Fisioteràpia i CAFE. Escola Superior de Ciències de la Salut TecnoCampus (ESCST). Professora del Grau d’Infermeria de l’Escola Superior Infermeria del Mar (UPF). Professora col·laboradora del Màster en Activitat Física i Salut (MAFIS). INEFC Barcelona (UB). Membre investigador, formador i col·laborador del Pla d’Activitat Física, Esport i Salut. Generalitat de Catalunya. (2009-act.) Professora col·laboradora. Programa Nacional de Promoció de l’Activitat Física, l’Esport i la Salut (PNPAF). Consell Català de l’Esport. Promoció de la Salut mitjançant l’Activitat Física. (2009-act.). Investigadora principal de la línia de recerca de la Salut i Estils de Vida dels estudiants universitaris de Catalunya.
 
Dra. Judith Bort Roig. Doctora en Benestar, Salut i Qualitat de Vida per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. Màster en Activitat Física i Salut. INEFC Universitat de Barcelona. 
Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Universitat de Vic.  Professora associada en Programes d’Activitat Física per a la Salut i investigadora al Grup de Recerca en Esport i Activitat Física. Universitat de Vic. Membre del comitè: UVic Campus Saludable / Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. Projecte Walk@Work.
 
Sra. Màrian Buil Fabregà: Llicenciada en Economia (UB). Directora del Màster Universitari en Emprenedoria i Innovació i  Professora de l’Escola Superior de Ciències Socials i de l'Empresa. Tecnocampus Mataró-Maresme (UPF) en Emprenedoria i gestió d'equips / La vida de l'emprenedor / Emprenedoria i Innovació / Creació d'empreses innovadores i de base tecnològica. Directora de Centre de Negocis "Maresme" (2008-09).
 
Dra. Carmen Cabezas Peña: Subdirectora general de Promoció de la Salut. Departament de Salut. Generalitat de Catalunya. Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Metgessa Especialista via MIR en Medicina Familiar i Comunitària i en Medicina Preventiva i Salut Pública. Màster en Metodologia de Ciències de la Salut (UAB). Diplomada en Sanitat. Diplomada en Metodologia de la Qualitat. FAD. (UAB). Membre des de fa més de 20 anys dels grups de treball sobre Educació per a la Salut del Programa d'Activitats Preventives i de Promoció de la Salut (PAPPS) de la Societat Espanyola de Medicina Familiar i Comunitària (semFYC) i els grups de treball sobre la prevenció i control del tabaquisme de les Societats Espanyola i Catalana de Medicina Familiar i Comunitària. Coordinadora d'aquests grups per un període de 5 anys.
 
Dra. Marta Carrasco Marginet: Doctora en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport. Línia d’investigació salut i qualitat de vida.  INEFC Barcelona (UB).  Diplomada en Nutrició i Dietètica Humana, Universitat Ramón Llull.  Diplomada en Infermeria, Universitat Ramón Llull. Màster Universitari oficial d’Activitat Física i Esport INEFC, UB. Acreditació Internacional de Nivell 3 de Cineantropometría, expedit per la "International Society for the Advancement of Kinanthropometry" (ISAK). Professora i coordinadora a l’Escola Superior de Ciències de la Salut Tecnocampus. Grau d’Infermeria i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Nutricionista, Centre de Tecnificació d’Esplugues de Llobregat (Residencia Joaquim Blume) i altres centres privats (Clínica FIATC, Centro Médico Teknon, Ergodinámica. Instituto Metrad).
 
Sr. Àlex Araujo Batlle: Doctor en estudis avançats en comunicació per la Universitat Ramon Llull. Coordinador del Grau en Màrqueting i Comunitats Digitals i Professor al Grau en  Administració d’empreses i Gestió de la Innovació i al Grau en Turisme i Gestió del Lleure. Tecnocampus (UPF).  Màster Universitari en Societat de la Informació i el Coneixement Llicenciat en Comunicació Audiovisual. Enginyer Tècnic en Informàtica de Sistemes. Consultor Social Media (UNdertile). Cap de la Tecnocampus Digital Factory (Tecnocampus).
 
Dra. Joana Betlem Gomila:Doctora en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, programa Salut i qualitat de vida, per la Universitat Barcelona. Psicoterapeuta d’integració Psico-corporal (ETIP).  Coach Transformacional per People Tech Solutions LLC (USA).Investigadora del Grup d’Investigació Social i Educativa de l’Activitat Física i l’Esport (GISEAFE, 2014 SGR 1240). Professora de la Universitat de Barcelona a l'Institut Nacional d'Educació Física (INEFC Directora de projectes i de formació de la Fundació Ciència i Art (Institut de Fisiologia i Medicina de l’Art- Terrassa. Formadora de formadors i ponent sobre lideratge d’un/a mateix/a i d’equip, conducció de grups, millora de les relacions, etc.Autora de publicacions científiques i divulgatives relacionades amb l’educació, activitat física i Medicina de l’Art.
 
Dr. Mario Lloret: Doctor en Filosofia i Ciències de l’educació. Llicenciat en Ciències de l'educació física i de l'esport. Llicenciat en Medicina - Especialista en Medicina de l’educació física i l’esport.  Professor titular de l’Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC). Director del centre d’ INEFC Barcelona de l'any 2000 al 2004. Expert en natació terapèutica i activitat física i salut.
 
Dr. James McKenna: Doctor en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. University of Bristol. Cap del centre d’investigació en Estils de vida actius “Active Lifestyles research centre” a la Facultat de Carnegie  i Professor “Physical Activity and Health”. Leeds Metropolitan University, UK. Cap de Departament de Ciències de la Salut i exercici físic. University of Bristol (20 anys)
 
Dra. Esther Mur: Doctora en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport per la Universitat de Barcelona (UB). Màster Oficial en Activitat Física i Esport a l’INEFC Barcelona, UB. Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per l’INEFC de Barcelona, UB. Diplomada en fisioteràpia per l’Escola Universitària d’Infermeria i Fisioteràpia Blanquerna (Universitat Ramon Llull).  Professora de l’Escola Superior de Ciències de la Salut – Tecnocampus Mataró (Universitat Pompeu Fabra), Facultat de Ciències de la Salut i del Benestar, Universitat de Vic – Universitat Central i Escola Universitària de Fisioteràpia Gimbernat (Universitat Autònoma de Barcelona) en els graus de Fisioteràpia i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport. Coordinadora del grup de treball de “Fisioteràpia aquàtica - UFAE” del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Fisioterapeuta en plantilla del CEM Marítim (Fundació Claror) – centre de Talassoteràpia.
 
Sra. Gloria Muñoz: Llicenciada en Pedagogia. Coordinadora pedagògica a l'Associació de lleure Batibull. Professora associada a la Facultat d'Educació. Universitat de Girona (UDG).Directora Escola de Formació en el Lleure Batibull. Formadora cursos de dinamització i promoció de la salut. Col·laboradora externa Dipsalut, Girona. Master en Inteligència Emocional i Educació. Curs de Formació d'Habilitats per la Vida. Fundació EDEX.
 
Sra. Maica Rubinat:  Llicenciada en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport. INEFC- Barcelona. Coordinadora Territorial del Pla d'Activitat Física, Esport i Salut (PAFES). Disseny, implementació i avaluació de programs de salut en l’àmbit sanitari i comunitari. Dinamitzadora de les rutes saludables i parcs urbans de salut. Formadora dels cursos de Promoció d'Activitat Física per a la salut de l'Escola Catalana de l'Esport. Membre de l'equip docent del curs de Dinamitzadors dels Parc Urbans de Salut amb Habilitats per la vida(Dipsalut). Membre de l'equip "Entorn de Treball Saludable" de l'edifici de la Generalitat a Girona.
 
Dra. Pedrona Serra: Experta investigadora en esport i gènere. · Membre del equip investigador del Projecte I+D+I: “La igualdad en Juego: la (no) presencia de las mujeres y la perspectiva de género en los estudios de la familia de la Actividad Física y el Deporte” (DEP2012-31275), finançat pel Ministerio de Economia y Competitividad. Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport al centre INEFC Barcelona (2006- 2010). Itinerari realitzat: Gestió esportiva.  Màster Universitari en Formació del Professorat d’Educació Secundària (especialitat Educació Física). Universitat Ramón Llull. (2011-2012). Màster Oficial en Gestió de la Immigració. Universitat Pompeu Fabra.(2010-2011) . Professora col·laboradora en el Máster de Gestió, INEFC- Barcelona (INEFC). Professora col·laboradora del grau de CAFE- INEFC- Barcelona. Especialista en programes d’activitat física per la dona i poblacions especials.
 
Sra. Mariona Violán: Des del 2012: Coordinadora del Pla Nacional de Promoció d’Activitat Física (PNPAF). Consell Català de l’Esport. Generalitat de Catalunya. Des del 2007: Codirectora del Pla d’Activitat Física, Esport i Salut (PAFES). Consell Català de l’Esport. Generalitat de Catalunya. Coordinadora i directora de programes de prescripció d’exercici a centres públics i privats (més de 15 anys d’experiència). Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. Especialista en Medicina de l’Activitat Física i l’Esport per la Universitat de Barcelona. Postgrau en Medicina de l’Esport i Prescripció d’Exercici al Children’s Hospital, Harvard Medical School i Sargent College, Boston University. Boston, EE.UU. Àmplia experiència docent i investigació en l’àmbit de la prescripció d’exercici i promoció de la salut. Membre de la Junta de la Societat Catalana de Medicina de l’Esport. Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears. Membre del Consell Assessor sobre l’Activitat Física i Promoció de la Salut. Direcció General de Salut Pública. Generalitat de Catalunya. Experta en Lifestyle Medicine.