Professorat

L'equip de professorat del Postgrau està format per professionals acadèmics i clínics amb una àmplia experiència en l'àmbit de la Seguretat del Pacient, entre altres:

Santiago Tomás Vecina:Doctor en Medicina. Metge especialista en Medicina interna. Máster en Metodología y Gestión de la Calidad Asistencial. Coordinador Programa SEMES-Seguridad del Paciente en Urgencias (2008-2013). Jefe de la Unidad de Calidad y  Seguridad del Paciente-Badalona Serveis Assistencials.
Director de la Fundación por la Investigación Docencia e Innovación en Seguridad del Paciente (FIDISP).

Maria José Bueno Dominguez: Infermera. Màster en Metodologia i Gestió de la Qualitat Assistencial. Directora de Qualitat del Grup SAGESSA (Catalunya).

Carlos Campillo Artero: Doctor en Medicina i Cirurgía. Màster in Public Health (The Jonhs Hopkins Bloomberg School of Public Health). Especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública. Investigador Associat del Centre d’Investigació en Economia i Salut (Universitat Pompeu Fabra). Consultor de la Organizació Mundial de la Salut.

Manel Chanovas Borras: Metge especialista en medicina intensiva. Servei d'Urgències Hospital Verge de la Cinta. Instructor SEMES Seguretat del Pacient.

Maria del Mar Fernandez Maillo: Licenciada en Psicología. Màster of Science. Màster en Inmigración e Investigación Social. Diplomada en Salud Pública. Máster en Seguridad del Paciente y Calidad asistencial por la Universidad Miguel Hernández de Elche. Coordinadora de programas. Àrea de Ciències de la Salut. Instituto Superior de Derecho y Economia (ISDE). Madrid. 

Eva Guillén Campuzano: Doctora en medicina i cirurgia Metge especialista en Bioquímica clínica i patologia molecular. Facultatiu responsable laboratori d'urgències. Hospital universitari Mútua de Terrassa. Catlab

Carlos Luaces Cubells: Metge especialista en Pediatre. Cap de Servei d'Urgències de l'Hospital Sant Joan de Deu. Societat Espanyola d'Urgències Pediàtriques. Expert en Seguretat del Pacient pediàtrica.

Mari Cruz Martin: Doctor. Metge especialista en Medicina Intensiva. Màster en Gestió de Centres Sanitaris. Màster en Bioètica i Dret. Directora de l'àrea de Salut de l'Institut de Dret Sanitari (ISDE)-Madrid. Cap del Servei de Medicina Intensiva de l'Hospital de Torrejón (Madrid).

Javier Moreno Aleman: Advocat. Especialista en Dret sanitari, Dret farmacèutic, Dret públic, responsabilitat civil i patrimonial i Dret d'assegurances. President Executiu de ASJUSA-LETRAMED. Professor col·laborador de la Facultat de Dret (ICADE). Universidad Pontificia Comillas. Membre del Patronat de Fundació per la Recerca Docència i Innovació en Seguretat del Pacient (FIDISP).

Àngel Salas García: Direcció de Planificació i qualitat. Consorci Sanitari de Terrassa. Sociedad Española de Bioquímica Clínica  y Patologia Molecular.

Marta Serrano García: Licenciada en medicina i cirugia. Gerència de Sanitat de AENOR.

Albert Monterde Martinez: Infermer especialista en Geriatria. Màster en Gestió i Serveis d'Infermeria per la Universitat de Barcelona (UB). Supervisió d'infemeria de l'Àmbit Sociosanitari de Badalona Servies Assistencials.

Fermin Roqueta Egea: Metge especialista en Cirurgia General. Màster en Direcció d'Institucions Sanitàries-UAB. Adjunt a la Direcció Mèdica- Fundació Althaia Manresa. Instructor SEMES en Seguetat del Pacient.

Sebastián Santaeugenia Gonzalez: Metge especialista en Geriatria. Màster en Direcció d'Institucions Sanitàries. Màster en Gerontologia clínica, Cap de Servei de Geriatria i Cures Pal·liatives de Badalona Serveis Assistencials.

Enric Vicens Pons: Doctor en Medicina, Metge especialista en Psiquiatria. Salut Mental. Director de l'Àrea de Psiquiatria del Parc Sanitari Sant Joan de Deu-Sant Boi Llobrega
 

Organitzat per:


Amb la col·laboració de: