Dates: gener 2022 - juliol de 2022
Durada: 30 ECTS / 300 hores
Edició:
Horari: Divendres de 14:30 a 21:30h i dissabtes de 8:30h a 14h i de 15 a 19:30h (un o dos caps de setmana al mes)
Modalitat: Semipresencial
Orientació: Professional
Idiomes: Castellà (95%) i anglès (5%)
Titulació: Diploma de Postgrau en Readaptació Fisicoesportiva de la Universitat Pompeu Fabra
Organitza: Escola Superior de Ciències de la Salut del TecnoCampus
Preu: 2.300€ + 150€ de taxes
 
preinscripcions: Fins al 22/11/2021
 
Matrícula: Des de l'1 fins al 17/12/21
 
Sessió informativa online: Veure sessió informativa gravada: vídeo
 
Informació i assessorament tècnic:

Dr. Manuel Vicente Garnacho Castaño
mgarnacho@tecnocampus.cat
Coordinador acadèmic de Postgrau

Dra. Noemí Serra Paya
nserra@tecnocampus.cat
Coordinadora acadèmica del Postgrau

Sol·licitud d’informació i inscripcions:

Formació Permanent
formaciopermanent@tecnocampus.cat
Tel. (+34) 93 702 19 59

TÍTOL PROPI DE LA UNIVERSITAT POMPEU FABRA (UPF)

PRESENTACIÓ

El Diploma de Postgrau en Readaptació Fisicosportiva ofereix les eines acadèmiques necessàries, perquè els professionals de sector adquireixin les competències professionals adequades per ser capaç d'utilitzar mitjans i mètodes de readaptació funcional a l'esforç físic i esportiu, en cas que els practicants o esportistes haguessin patit una lesió i / o malaltia.

A més, es pretén que el disseny curricular d'aquesta titulació desperti les inquietuds científiques dels llicenciats/graduats, en un àmbit tan en voga en el panorama actual com és el de la recerca en l'àmbit de Ciències de la Salut i de l’Esport. Més concretament, en l'efecte de la pràctica d'activitats físiques i esportives en la prevenció de malalties o de lesions, i en com l'exercici físic atenua els potencials efectes nocius derivats de les malalties, del sedentarisme i de la inactivitat física.

 

A QUI VA ADREÇAT

S'adreça a persones interessades a orientar-se professionalment en l'àmbit de la prevenció de lesions i la readaptació fisicoesportiva en cas d'haver patit alguna malaltia o lesió.

El perfil d'estudiant pretès haurà de mostrar, així mateix, motivació per la docència, creativitat, capacitat per a la innovació i sensibilitat cap a les persones a la qual aniran dirigides les seves intervencions. Es valorarà, igualment, la capacitat d'autocrítica i de reflexió sobre la pràctica professional.

El perfil d'accés al Postgrau d'Expert en Readaptació Fisicoesportivaés de titulats universitaris d’estudis relacionats amb l’activitat física, l’esport, la salut i la readaptació fisicoesportiva.

 • Graduats, llicenciats i diplomats.

 

 

SORTIDES PROFESSIONALS

Una vegada finalitzats els estudis del Postgrau universitari de Readaptació Fisicoesportiva, el perfil laboral dels ingressats és el d'un professional amb els coneixements acadèmics i científics adequats per a programar, planificar, periodizar, investigar i optimitzar el procés de readaptació fisicoesportiva i d'aplicar-lo de manera individualitzada, adaptant-ho en funció de les necessitats dels usuaris i del seu sexe, edat i nivell de pràctica fisicoesportiva (sedentaris, alt rendiment, persones amb alguna mena de malaltia, patologia associada o discapacitat, etc.).

Aquesta formació no habilita per a l'exercici de les professions de l'esport regulades. No obstant això, les sortides professionals dels futurs diplomats, derivades de l'especialització en la readaptació a l'esforç fisicoesportiu, els capaciten en els següents àmbits d'actuació:

 • Readaptador a l’esforç fisicoesportiu

En els àmbits de:

 • Salut
 • Rendiment esportiu
 • Discapacitats físiques o psíquiques
 • Lesions i/o patologies associades

En espais diversos:

 • Centres de fitness i wellness
 • Centres d’alt rendiment
 • Equips esportius
 • Clubs i federacions esportives
 • Centres de gerontogimnàstica
 • Hospitals

 

Organitzat per:

 

 

 


Centres de pràctiques: