Estudis de Màster i Postgrau - Títols propis UPF i de l'ESUPT

 

 

Màster en Indústria 4.0

Propera edició: octubre de 2021

Programa dissenyat per a actualitzar  els coneixements dels professionals en l’àmbit de l’enginyeria i la gestió, per tal d’afrontar el procés de transformació digital i el pas cap a la Indústria 4.0.

Accedeix

 


 

 

Postgrau en Desenvolupament i integració de Sistemes Ciberfísics

Propera edició: octubre de 2021

Programa centrat en les tecnologies de sensors, comunicacions sense fils, processament i emmagatzematge de dades, computació en el núvol i aprenentatge automàtic utilitzats en l'àmbit de la Indústria 4.0.

Accedeix

 


 

 

Postgrau en Fabricació Intel·ligent i Transformació Digital de l’Empresa

Propera edició: octubre de 2021

Programa centrat principalment en la funció de producció de l'empresa, analitzant els importants canvis produïts per la transformació digital, tant a nivell de processos i d'organització com de cultura i de desenvolupament de negoci i, a la vegada, combinant els enfocaments estratègics i operatius.

Accedeix

 


 

 

NOU

Màster en Gestió, Computació i Enginyeria Urbana

Propera edició: a determinar

El principal objectiu d’aquest màster és capacitar professionals dels sectors de l’enginyeria, TIC, arquitectura o ciències socials en les eines de gestió, tecnològiques i d’enginyeria urbana necessàries per comprendre i gestionar el planejament urbà de manera transversal amb les noves eines digitals.

Accedeix

 


 

 

Postgrau en Guió i Direcció en Ficció Cinematogràfica

No està prevista la programació d'aquest postgrau.

Amb aquest postgrau aconseguiràs idear, desenvolupar i dirigir el guió d’un projecte audiovisual, tot incentivant la creativitat i la formació de noves visions en l’àmbit de la ficció cinematogràfica i posant-te en contacte amb agents del sector audiovisual català.

 

Màsters i Postgraus TecnoCampus

Universitat Pompeu Fabra (UPF)

¡Informa't!