Des del TecnoCampus es fomenten les activitats culturals a dins de la universitat. Per aquest motiu s'organitzen activitats des del departament de  Vida Universitària i es dóna suport a altres entitats i comissions de l'Associació d'estudiants que en formen part.

Si tens interès en participar en alguna de les activitats, crear un nou grup o rebre informació, posa't en contacte amb Vida Universitària.

ACTIVITATS CULTURALS ORGANITZADES DES DE VIDA UNIVERSITÀRIA

 • 1
  Lliga de debat

  Si t’agrada debatre amb els amics sobre temes d’actualitat, parlar en públic, practicar i millorar les teves aptituds d’oratòria i buscar els punts forts i febles d’un discurs... aquesta és la teva activitat!

  Per a més informació, fes click aquí.

 • 2
  Teatre

  El Grup de Teatre té com a objectiu formar en tècniques teatrals als estudiants que participen en aquesta activitat i que, amb aquestes, puguin sortir beneficiades les seves capacitats oratòries, d’improvisació i de resolució de conflictes en l’entorn acadèmic i laboral.

  Per a més informació, fes click aquí.

ACTIVITATS CULTURALS ORGANITZADES DES DE L'ASEST

 • 1
  Colla Castellera dels Passerells

  Els Passerells del Tecnocampus són la colla castellera universitària del TecnoCampus de Mataró (TCM), fundada l'any 2011 i membre de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya.

  Si vols saber-ne més, fes click aquí!

 • 2
  TEDxUPFMataró

  TEDxUPFMataró és una comissió d'estudiants que organitzen anualment una nova edició d'aquest esdeveniment, on es reuneixen diferents idees i reflexions i es connecta a persones.

  Vols formar part de l'equip i ajudar a crear una experiència única? Posat en contacte amb TEDxUPFMataró!