Emprenedoria

 • 1
  Descobreix la incubadora del TecnoCampus

  Visita a les instal·lacions del parc empresarial del TecnoCampus per a conèixer de primera mà la incubadora i les empreses que hi ha instal·lades així com el seu funcionament.

  Durada de 1h30min - Batxillerat i CFGM/S

 • 2
  Tast d'emprenedoria: learning by doing.
  Sensibilitzar i estimular l'actitud i capacitats emprenedores aplicant el " learning by doing". Es començarà amb una xerrada motivacional, seguida de diferents tallers pràctics, per on aniran passant tots els alumnes participants, per potenciar , entre altres,  la creativitat, la comunicació i el treball en equip.
   
   5 de març de 2020 - Durada 4h - Batxillerat i CFGM/S - Màxim 100 estudiants
 • 3
  Apropa't a joves emprenedors d'èxit

  Apropar experiències empresarials impulsades per joves emprenedors, en una sessió dinàmica i participativa que tindrà lloc a l'auditori de Tecnocampus. Es realitzaran  4 ponències de 15 minuts i seguidament els alumnes podran formular preguntes, plantejar els seus dubtes i inquietuds sobre el projecte i emprenedors convidats.

  23 de gener de 2020 - Durada de 2h - Batxillerat i CFGM/S - Màxim 300 assistents

 • 4
  Series un bon empresari?

  En aquest taller es valoren les capacitats dels alumnes per exercir com a empresaris establint simulacres de relacions empresarials entre ells. Aprendre a elaborar un pla bàsic de negocis per crear una nova empresa.

  Durada de 1h30min a 3h - Batxillerat i CFGM/S - Mínim 20 estudiants

 • 5
  Tendències de l'emprenedoria
  Emprendre és una paraula que connecta amb la idea del viatge. L’emprenedor, com el viatger, ha de conèixer i estudiar tots els camins possibles abans de donar el primer pas i començar l’aventura. Aquesta xerrada acostarà als joves a les tendències del mercat actual, provocades per les tecnologies i els canvis socials, i com aquestes es transformen en nous models de negoci . 
   
  Durada de 1h30min - 4rt ESO, Batxillerat i CFGM/S - Màxim 75 alumnes