Salut i Benestar (Tallers exhaurits)

 • 1
  Sabem estirar? Mites i llegendes

  En aquest taller s’aprendrà els diferents tipus d’estiraments i la seva correcta utilització. Els mites i llegendes de l’escalfament, quan, com.... L’objectiu és conèixer els diferents tipus d’estiraments musculars i lligamentosos.

  Durada de 2h - Batxillerat i CFGS -  Màxim 20 alumnes

 • 2
  Com s'ha de cuidar un bon "Runner"

  Taller destinat a conèixer les bases del running i a preparar un bon entrenament. També es treballarà la prevenció i tractament de les principals lesions relacionades amb el running.

  Durada de 2h - Batxillerat i CFGS - Màxim 20 alumnes

 • 3
  No cal ser olímpic per ser gimnasta!

  La gimnàstica artística demana un control corporal que és molt saludable per a totes les persones. Entrena l'equilibri, l'orientació, el ritme, la postura, el to muscular, la concentració, la responsabilitat, la superació de les pors, el respecte al perill ... El seu treball permet que les persones desenvolupin habilitats, actituds i hàbits que després serveixen pel seu dia a dia personal i laboral. 

  Durada de 2h - Batxillerat i CFGS -  Màxim 20 alumnes

 • 4
  Del joc tradicional a l'esport contemporani (el Shootball, el tamborí i el criket)
  En aquest taller descobrirem què és el que fa que algunes pràctiques lúdiques esdevinguin esports i també quins fenomens fan que jugar sigui un fet universal. Coneixerem quins factors fan que es trobin jocs similars a zones ben allunyades. A més, jugarem a tres propostes lúdiques ben diferents: el shootball, el tamborí i el criquet.
   
  Durada de 2h - Batxillerat i CFGS -  Màxim 20 alumnes
 • 5
  Taller sobre les adiccions a l'adolescència: Jo controlo... o no...

  Taller adreçat a entendre les addiccions i a saber com prevenir-les. Saber què són les addiccions i quins tipus n’hi ha. Aprofundir en les més prevalents en l’adolescència. Eines per reconèixer persones amb addiccions. Prevenció en les addiccions.

  Durada de 2h - Batxillerat i CFGS - Màxim 20 alumnes

 • 6
  Taller sobre els trastorns de la conducta alimentària

  Taller adreçat a prevenir els trastorns de la conducta alimentària (anorèxia i bulímia). La imatge corporal que tenim de nosaltres mateixos i la seva influència en la nostra valoració. Hàbits d’alimentació saludables com a manera eficaç de controlar el pes. L’assertivitat com a clau per poder ser un mateix. L’autoestima i les seves conseqüències en els nostres actes.

  Durada de 2h - Batxillerat i CFGS -  Màxim 20 alumnes

 • 7
  La salut dins l'institut!

  Aquest taller farà que pugueu incorporar l'activitat física, els bons hàbits alimentaris i la salut a la vostra vida a l'institut. Coneixereu propostes pràctiques, jocs, exercicis, propostes d'acció,  activitats recreatives... que podreu incorporar fàcilment a la vostra rutina personal per a que la vostra salut i la dels que us envolten millori sense que us n'adoneu.

  Durada de 2h - Batxillerat i CFGS -  Màxim 20 alumnes