QUI SOM?

El Servei Universitat-Empresa t’ofereix connectar el talent universitari amb la teva empresa

El model educatiu dels estudis de grau i de postgrau del Tecnocampus es basa en el pilar de la professionalització. Per aquest motiu, totes les titulacions que s’hi imparteixen estan lligades a una professió i tenen per objectiu final la inserció laboral de qualitat.

A TecnoCampus us preparem per a connectar-vos amb el món de l’empresa facilitant que accediu al mercat laboral amb un alt nivell d’experiència, coneixements i habilitats.

Com ho fem?

 • 1
  PRÀCTIQUES EN EMPRESES

  Fer pràctiques externes et pot servir de porta d'entrada al món laboral. Et permetrà posar en pràctica els teus coneixements teòrics, alhora que podràs millorar habilitats i competències que has estat treballant al llarg dels teus estudis.

  Preguntes freqüents

  Accedeix

 • 2
  PRÀCTIQUES INTERNACIONALS

  T’oferim diferents programes perquè puguis fer pràctiques arreu del món:

  Erasmus+ Pràctiques 

  IAESTE 

  Convenis de Cooperació Educativa 

  accedeix   

 • 3
  OFERTES LABORALS

  A través del Portal Borsa de Talent podràs apuntar-te a les ofertes laborals que encaixin amb el teu perfil.

   

  accedeix

 • 4
  SERVEI D'ORIENTACIÓ LABORAL

  Saps de què t’agradaria fer pràctiques o treballar en un futur? El teu currículum i carta de presentació reflecteixin el millor de tu? Vols buscar feina o pràctiques aquí o a l’estranger?

   

  Si no has pogut donar resposta a totes aquestes preguntes o tens algun dubte, des del servei gratuït d’Orientació Laboral et podrem ajudar.  

   

  Accedeix

 • 5
  PROGRAMA SKILLS

  Programa per adquirir, millorar i desenvolupar habilitats i competències per tal d’augmentar la teva ocupabilitat a través de tallers i sessions pràctiques, impartides per experts. 

   

  accedeix

 • 6
  FÒRUM DEL TALENT

  Espai de networking entre empreses i estudiants directament a l’aula.

  Jornades on podreu interactuar amb les empreses convidades. Es treballen temes d’actualitat relacionats amb el grau i podeu presentar la vostra autocandidatura a les empreses.

   

  accedeix