Qui som?

 

El Servei de Carreres Professionals de TecnoCampus té per objectiu connectar el talent universitari amb l'empresa.

El model educatiu dels estudis del Tecnocampus es basa en el pilar de la professionalització. Per aquest motiu, totes les titulacions que s’hi imparteixen estan lligades a una professió i tenen per objectiu final la inserció laboral de qualitat.

Des de Carreres Professionals us ajudem i preparem per a connectar-vos amb el món de l’empresa facilitant que accediu al mercat laboral amb un alt nivell d’experiència, coneixements i habilitats.

 

Com ho fem?

Pràctiques en empreses

Fer pràctiques externes et pot servir de porta d'entrada al món laboral. Et permetrà posar en pràctica els teus coneixements teòrics, alhora que podràs millorar habilitats i competències que has estat treballant al llarg dels teus estudis.

Accedeix

Pràctiques internacionals

T’oferim diferents programes perquè puguis fer pràctiques arreu del món:

Erasmus+ Pràctiques 

IAESTE 

Convenis de Cooperació Educativa 

Ves-hi

Ofertes Laborals

A través del Portal Borsa de Talent podràs apuntar-te a les ofertes laborals que encaixin amb el teu perfil.

Accedeix

Servei d'Orientació Laboral

Saps de què t’agradaria fer pràctiques o treballar en un futur? El teu currículum i carta de presentació reflecteixin el millor de tu? Vols buscar feina o pràctiques aquí o a l’estranger?

Si no has pogut donar resposta a totes aquestes preguntes o tens algun dubte, des del servei gratuït d’Orientació Laboral et podrem ajudar.  

Coaching laboral

Programa Skills

Programa per adquirir, millorar i desenvolupar habilitats i competències per tal d’augmentar la teva ocupabilitat a través de tallers i sessions pràctiques, impartides per experts. 

Accedeix al programa Skills

Fòrum del Talent

Espai de networking entre empreses i estudiants directament a l’aula.

Jornades on podreu interactuar amb les empreses convidades. Es treballen temes d’actualitat relacionats amb el grau i podeu presentar la vostra autocandidatura a les empreses.

Ves-hi

Contacta amb carreres professionals