La Unitat d’Atenció Comunitària Universitària coordina les activitats culturals i de lleure de caire institucional. Dona suport i assessorament a la comunitat universitària per organitzar exposicions, jornades i actes de caire cultural, lúdic o festiu, i canalitza les peticions i propostes externes culturals o de lleure.

A més, disposa de convenis de col·laboració amb les principals institucions de la ciutat per tal de fomentar l'accés i la participació de la oferta cultural activa de territori (activitat musical, teatral, museus, cinema, art...).

Si tens interès en participar en alguna de les activitats, crear un nou grup o rebre informació, posa't en contacte amb la Unitat d’Atenció Comunitària Universitària.

 • 1. Lliga de debat

  Si t’agrada debatre amb els amics sobre temes d’actualitat, parlar en públic, practicar i millorar les teves aptituds d’oratòria i buscar els punts forts i febles d’un discurs... aquesta és la teva activitat!

  INSCRIPCIONS: click aquí.

 • 2. Tast de TEATRE i DANSA!

  Et proposem doncs, fer un bon TASTET de Cultura!

  L'objectiu és viure l’experiència del teatre des de totes les vessants introduint el treball de text, cos, veu, gest, improvisació i creació de personatges a través de la posada en escena.

  Quan: 22 d’octubre

  INSCRIPCIONS AQUÍ

 • 3. Tast de cant, DONA LA NOTA!

  Una proposta per fer un tast de música vocal on podràs veure i fer brillant el teu talent de veu!

  L'objectiu és viure l’experiència del cant guiats de la mà i destresa d’un Director de Cor reconegut i amb amb una gran experiència en cant coral.

  Aquest tastet serà una petita aproximació del que esdevindrà a partir del segon trimestre amb la creació del primer COR UNIVERSITARI DEL TECNOCAMPUS.

  Quan: 21 d’octubre a les 13:30h fins a les 14:45.

  INSCRIU-TE AQUÍ!

 • 4. La meva persona gran_ Concurs de fotografia

  Concurs de fotografia que commemora el Dia Internacional de les Persones Grans.

  Els participants poden presentar dues fotografies. Cada imatge haurà de tenir una paraula que inspiri al seu autor/a. La fotografia pot ser de gent gran, persones grans properes, familiars, avis, avies, ties ,tietes, en els seus escenaris quotidians; a casa, al parc, a la farmàcia, al casal, fent exercici, cuinant, al carrer…..Mitjançant la fotografia veurem l’envelliment, apreciarem la maduresa, sentirem amor, comprensió, solidaritat, tristesa, alegria, vulnerabilitat, fragilitat, saviesa,….

  PARTICIPA-HI AQUÍ!

Activitats culturals organitzades des de l'Asest

 • 1. Colla Castellera dels Passerells

  Els Passerells del Tecnocampus són la colla castellera universitària del TecnoCampus de Mataró (TCM), fundada l'any 2011 i membre de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya.

  Si vols saber-ne més, fes click aquí!

 • 2. TED x UPF Mataró

  TEDxUPFMataró és una comissió d'estudiants que organitzen anualment una nova edició d'aquest esdeveniment, on es reuneixen diferents idees i reflexions i es connecta a persones.

  Vols formar part de l'equip i ajudar a crear una experiència única? Posat en contacte amb TEDxUPFMataró!