Presentació

El Centre de Simulació i Innovació en Salut (CSIS) és un centre depenent de l’Escola Superior de Ciències de la Salut del Tecnocampus (ESCST) situat al Parc Científic del TecnoCampus. El CSIS neix amb l’objectiu de facilitar i promoure el desenvolupament i la formació integral dels estudiants i professionals de la salut, utilitzant els mètodes més innovadors d’aprenentatge. Un nou model d’aprenentatge que segueix els estàndards de qualitat docents i on la innovació i la recerca son els pilars fonamentals.
L’Escola Superior de Ciències de la Salut del Tecnocampus ha apostat per la creació d’ un centre de referència en formació en salut aplicant les noves tecnologies. Aquesta aposta permet a les empreses, institucions sanitàries i organismes sanitaris poder accedir a uns espais i a unes instal•lacions amb professorat qualificat per poder atendre les necessitats formatives dels professionals de la salut però també de la població en general. 
De la mateixa manera al CSIS es desenvolupen diferents línees de recerca vinculades amb noves tecnològiques aplicades a la salut , innovació docent i avaluació de competències.
El CSIS és el reflexa del creixement del TecnoCampus en l’àmbit territorial i del posicionament de l’ESCS com a centre de referència de formació en la comarca del Maresme.

Dra.Carolina Chabrera
Responsable del Centre de Simulació i Innovació en Salut


 

Coneix les nostres instal·lacions: