El Grup de Teatre té com a objectiu formar en tècniques teatrals als estudiants que participen en aquesta activitat i que, amb aquestes, puguin sortir beneficiades les seves capacitats oratòries, d’improvisació i de resolució de conflictes en l’entorn acadèmic i laboral. Durant el curs es treballaran habilitats com l'expresió corporal, la potència de veu, etc.

El període de realització d'aquesta activitat és d'octubre a maig. Pots escollir entre horari de matí (de 12h a 14h) a l'aula 1C6, o tarda (de 15h a 17h) a l'Innolab els divendres. El preu anual d'aquesta activitat és de 60€.

 

PRIMER TRIMESTRE - Del 21 d'Octubre al 16 de Desembre

SEGON TRIMESTRE - Del 13 de Gener al 17 de Març

Objectius del primer i segon trimestre:

 • Formar en tècniques teatrals als estudiants que participen en el curs de teatre i que amb aquestes puguin sortir beneficiades les seves capacitats comunicativa i oratòries
 • Augmentar la confiança i concentració del estudiant, potenciar la seva creativitat i fomentar l'autoconeixement i ajudar amb tècniques d'improvisació a la desinhibició i pèrdua del sentit del ridícul
 • Resoldre de manera efectiva conflictes en l'entorn acadèmic i laboral a través de fomentar la sensació de pertinença a un grup, tolerància, escolta activa i paciència
 • Fer del grup de teatre una agrupació amb caràcter que pugui representar els interessos dels estudiants del TecnoCampus

Els formadors del 13 de Gener al 17 de Març seran en Gregori Lara (encarregat de la direcció escènica i escriptor de l'obra estrenada pels estudiants del TecnoCampus al Maig del 2014 al 2016) i la Rebeca Olivera (directora artística i mestre de tècniques). Les classes del primer trimestre tindran lloc del 21 d'Octubre al 16 de Desembre, les del segon trimestre del 13 de Gener al 17 de Març. Els objectius dels dos primers trimestres s'assoliran amb els exercicis següents

Tècniques de veu: expressió, projecció i registre

Tècniques de expressió corporal

Ús de l'espai

Improvisació

Treball en textos

Discurs

TERCER TRIMESTRE - Del 24 de Març al 19 de Maig

La formadora del tercer trimestre serà la Carla Lindström, actriu i titellaire. La seva funció principal serà aproximar els estudiants als fenòmens de creació artística, crear dinàmiques de grup, potenciar les tècniques de creació de personatge i la creació de personatges, a més de preparar i assajar el muntatge teatral que es durà a terme a la festa del TecnoCampus

Vols formar part del grup de teatre? INSCRIU-T'HI I PODRÀS ACONSEGUIR 2 CRÈDITS ECTS !*

APUNTA'T-HI

* Els estudiants de les dobles titulacions no poden incorporar crèdits RAC al seu expedient donat que no tenen assignatures optatives.

Coneix els formadors
 • Gregori Lara

  Gregori Lara és l'encarregat de la direcció escènica i escriptor de les obres estrenades pels estudiants del TecnoCampus al Maig del 2014 al 2016.

  Llegir més
  Nascut a Barcelona, compagina la seva passió pel teatre amb la seva vocació com arquitecte, llicenciant-se en Arquitectura a la Universitat Politècnica de Catalunya. rep formació actoral en diversos cursos de teatre i improvisació amb Carles de la Rosa i a l'Univers de la UPC.
   
  Com actor, ha treballat en Ventdelplà i la Riera de TV3. En cinema, ha participat a la pel·lícula Salvador de Manuel Huerga i a varis curtmetratges de directors novells. A teatre, ha participat amb diferents companyies en montatges com Terra Baixa i El rincón de los sueños.
   
  També és dramaturg amb els guions de les obres Blanco (produïda per la Diputació de Barcelona), Sentits-Sentidos (produïda per l'ajuntament de Mataró) i 7 Pecados.
 • Rebeca Olivera

  Sota el pseudònim de Rebeca Olivera, la Rebeca Pérez és directora artística i mestre de tècniques. Actualment estudiant del grau en Administració d'Empreses al TecnoCampus de Mataró i té una sólida formació com actriu. 

  Llegir més

  Creix a Barcelona on té el seu primer paper protagonista a l'edat de 16 anys amb l'obra Agnes de Dios de John Pelemier. als 19 es trasllada a Londres i estudia arts escèniques a Lambeth College i E-15, on s'especialitza en teatre Jacobeu. Quatre anys més tard torna a Barcelona on completa la seva formació actoral a l'escola Nancy Tuñon i és nominada a un premi TESPO de la Unió d'Actors de Catalunya. Uns dels seus últims treballs produïts per Ana Peña pel públic en el Visual sound de Barcelona 2013.

 • Carla Lindström

  Carla Lindström (Mataró 1983) Actriu i titellaire. Inicia els seus estudis a l’Aula de teatre de Mataró, segueix la seva formació a Estudis Escènics El Timbal i finalment es llicencia a l’Institut del teatre especialitzant-se en Teatre Visual.

  Llegir més

  Complementa la seva formació Teatral amb la Direcció de cinema, la Gestió i producció teatral, la pedagogia i el doblatge, entre d’altres.

  Ha format part de diverses companyies teatrals amb les que ha recorregut territori nacional i internacional.

  Des de fa quatre anys es dedica, sobretot, al teatre familiar i les campanyes escolars on ha treballat com actriu, constructora i directora. Des de fa anys combina la seva feina com actriu amb la pedagogia teatral.

Obres anteriors
 • Curs 2015-16

  Qui ha matat la Bàrbara Star? La Bàrbara Star és una famosa estrella de la música. Guapa, rica, amb èxit i amb molta gent al voltant que se l'estima... o potser no tanta. 12 sospitosos, 2 detectius incansables i una veritat. Qui ha matat la Bàrbara Star?

 • Curs 2014-15

  Amor y otras canciones. En aquesta divertida i boja comèdia els nostres personatges passaran per tots els tipus d'amors, fent un recorregut per les cançons que han marcat algun moment de la nostra vida. Algunes històries acabaran bé i d’altres no tant, però.....així és l’AMOR!