El Grup de Teatre té com a objectiu formar en tècniques teatrals als estudiants que participen en aquesta activitat i que, amb aquestes, puguin sortir beneficiades les seves capacitats oratòries, d’improvisació i de resolució de conflictes en l’entorn acadèmic i laboral. Durant el curs es treballaran habilitats com l'expresió corporal, la potència de veu, etc.

El període de realització d'aquesta activitat és cada divendres en horari de matí (de 12 a 14h) des del mes de gener fins al juny en format online sempre i quant les circumstàncies impedeixin fer-ho presencialment a les instal·lacions del TecnoCampus. El preu anual d'aquesta activitat és de 60€.

*Si no s’estableix un grup mínim de 7 persones, l’activitat no es tirarà endavant.

 

 

Objectius:

 • Formar en tècniques teatrals als estudiants que participen en el curs de teatre i que amb aquestes puguin sortir beneficiades les seves capacitats comunicativa i oratòries
 • Augmentar la confiança i concentració del estudiant, potenciar la seva creativitat i fomentar l'autoconeixement i ajudar amb tècniques d'improvisació a la desinhibició i pèrdua del sentit del ridícul
 • Resoldre de manera efectiva conflictes en l'entorn acadèmic i laboral a través de fomentar la sensació de pertinença a un grup, tolerància, escolta activa i paciència
 • Fer del grup de teatre una agrupació amb caràcter que pugui representar els interessos dels estudiants del TecnoCampus.

La formadora és la Rebeca Olivera (directora artística i mestre de tècniques).

 

Sol·licitud per a reconeixement de crèdits

Presentació de la documentació necessària abans del termini 31 de maig. (Descarrega’t els punts que s’han de descriure a l’informe que s’ha de presentar).

A partir del dia 8 de juny es podrà procedir a la tramitació pel reconeixement de crèdits RAC a través de e-Secretaria.

PUNTS QUE ES TREBALLEN DURANT LA FORMACIÓ:

Tècniques de veu: expressió, projecció i registre

Tècniques de expressió corporal

Ús de l'espai

Improvisació

Treball en textos

Discurs

Vols formar part del grup de teatre?

INSCRIU-T'HI I PODRÀS ACONSEGUIR FINS A 2 CRÈDITS ECTS!*

APUNTA-T'HI
Coneix a la formadora
 • Rebeca Olivera

  Sota el pseudònim de Rebeca Olivera, la Rebeca Pérez és directora artística i mestre de tècniques. Ex-estudiant del grau en Administració d'Empreses al TecnoCampus de Mataró i amb una sólida formació com actriu. 

  Llegir més

  Creix a Barcelona on té el seu primer paper protagonista a l'edat de 16 anys amb l'obra Agnes de Dios de John Pelemier. Als 19 es trasllada a Londres i estudia arts escèniques a Lambeth College i E-15, on s'especialitza en teatre Jacobeu. Quatre anys més tard torna a Barcelona on completa la seva formació actoral a l'escola Nancy Tuñon i és nominada a un premi TESPO de la Unió d'Actors de Catalunya per uns dels seus últims treballs produïts per Ana Peña pel públic en el Visual sound de Barcelona 2013.

Obres anteriors
 • Curs 2015-16

  Qui ha matat la Bàrbara Star? La Bàrbara Star és una famosa estrella de la música. Guapa, rica, amb èxit i amb molta gent al voltant que se l'estima... o potser no tanta. 12 sospitosos, 2 detectius incansables i una veritat. Qui ha matat la Bàrbara Star?

 • Curs 2014-15

  Amor y otras canciones. En aquesta divertida i boja comèdia els nostres personatges passaran per tots els tipus d'amors, fent un recorregut per les cançons que han marcat algun moment de la nostra vida. Algunes històries acabaran bé i d’altres no tant, però.....així és l’AMOR!

Vols més informació?

CONTACTA'NS!