FAQS PREMIS CREATIC 2020

1. Qui s'hi pot presentar?

Emprenedors que vulguin posar en marxa la seva empresa

Si tens una idea de negoci relacionada amb la tecnologia i la innovació amb un nivell de maduresa proper al mercat i vols posar-la en marxa, els Premis Creatic poden ser la plataforma perfecta per que la puguis posar en marxa.

Empreses que han iniciat la seva activitat des de l'1 de gener de 2020

Els premis Creatic són una forta empenta per consolidar i fer créixer la teva nova iniciativa empresarial.

 

2. Em puc presentar als Premis si només tinc una idea de negoci?

Sí, però aquesta idea ha d’estar madura, i ser ja un projecte proper la mercat i amb voluntat t ferma de crear una empresa. En cas de resultar guanyador, caldrà constituir l’empresa abans del 5 de juny de 2020.

 

3. Em puc presentar als Premis si sóc autònom?

Sí, un autònom o empresari individual és una forma jurídica que pot adoptar una empresa. Cal, però, que l’alta de l’activitat s’hagi produït el 2020.

 

4. Cal tenir l'empresa ubicada a Mataró?

No. Per presentar la candidatura als Premis Creatic no és necessari tenir l’empresa a Mataró. No obstant, en cas de resultar guanyador, i com a part del premi caldrà ubicar i domiciliar l’empresa a la Incubadora de Tecnocampus.

 

5. On em puc assessorar per treballar el resum executiu?

El TecnoCampus disposa d’un Servei d’Emprenedoria on et poden ajudar. Pots demanar visita personalitzada amb un tècnic del Servei a emprenedors@tecnocampus.cat o per telèfon al 931696502

 

6. Com puc presentar la meva candidatura?

Les sol·licituds de participació es poden presentar físicament al TecnoCampus (TCM2 - Av. Ernest Lluch, 32 de Mataró) o per correu electrònic a creatic@tecnocampus.cat