Presentació  

Els espais docents i de recerca que l’Escola Superior de Ciències de la Salut TecnoCampus utilitza pels graus i màsters que imparteix es concentren majoritàriament a l’edifici TCM6 i també a l’edifici TCM3, a pocs metres de l’edifici principal del TecnoCampus.

L’edifici TCM6 conté quatre gimnasos, un Laboratori d’Activitat física, Rendiment i Salut (LARS) i un Centre de Simulació i Innovació en Salut (CSIS), a més d'aules de diferents capacitats. També es compta amb una sala Polivalent ubicada al TCM3.

En aquests espais s’imparteix la docència dels Graus en Infermeria, Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, Fisioteràpia i la Doble titulació en Fisioteràpia i Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, incloent la dels màsters univeristaris en Entrenament Personal i Readaptació Físicoesportiva, y en Atenció Integrada en la Cronicitat i l’Envelliment. També es realitza la docència de postgraus i màsters, així com activitats de recerca de l’àmbit de la Salut.

 

Les instal·lacions

 • 1
  Laboratori d'Activitat Física, Rendiment i Salut

  El Laboratori d'Activitat física, Rendiment i Salut (LARS) és un laboratori que pertany a l'Escola Superior de Ciències de la Salut de la Universitat TecnoCampus Mataró-Maresme (ESCST) adscrita a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

  Llegeix més

 • 2
  Centre de Simulació i Innovació en Salut (CSIS)

  El CSIS neix amb l’objectiu de facilitar i promoure el desenvolupament i la formació integral dels estudiants i professionals de la salut, utilitzant els mètodes més innovadors d’aprenentatge. Un nou model d’aprenentatge que segueix els estàndards de qualitat docents i on la innovació i la recerca son els pilars fonamentals.

  Llegeix més

 • 3
  Gimnasos

  A les instal·lacions que l’ESCST utilitza al TCM6 es pot comptar amb quatre gimnasos que sumen més de 370m2, tres d’ells amb capacitat per a 20 estudiants i 10 lliteres cadascú i el gimnàs 3, el més gran, pot acollir a 30 estudiants.

  Llegeix més

 • 4
  Sala Polivalent

  La sala Polivalent està situada a la torre TCM3 del TecnoCampus, amb un espai diàfan de 220m2. La capacitat idònia de la sala és de 35 estudiants. Està dotada de projecció multimèdia i sonorització d’alta fidelitat, que permet desenvolupar l’activitat docent teoricopràctica amb el recolzament de les millors eines tecnològiques i material.

  Llegeix més

Normativa d’ús i gestió dels espais de l’Escola Superior de Ciències
de la Salut TecnoCampus

Descarrega